Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο σχεδιασμός του ρόστερ της Real για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς που αναλύουμε τα ρόστερ των 5 μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και αναφέρουμε ποιες κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να είναι οι κινήσεις τους, θα ασχοληθούμε με την Ρεάλ Μαδρίτης.


Στη θέση του τερματοφύλακα είναι εξασφαλισμένη. Έχει τον Κασίγιας (που προς Θεού πρέπει να παίζει βασικός), για 2ο τον πολύ καλό Λόπεζ και 3ο τον Αντάν.

Στα στόπερ επίσης είναι εξασφαλισμένη. Έχει τη βασική 3άδα Πέπε-Ράμος-Βαράν, και για πλαισίωμα τον Αλμπιόλ. Πρέπει ωστόσο να φύγει ο Καρβάλιο που πιάνει θέση χωρίς να παίζει, άσε που έχει φάει τα ψωμιά του.

Στα δεξιά, πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Αρμπελόα βασικό. Για 2ος ναι. Αλλά για πρώτος, πρέπει αν αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος. Στα αριστερά έχει πολύ καλή δυάδα, τους Μαρσέλο-Κοεντράο οπότε δε χρειάζεται τίποτα.

Στα αμυντικά χαφ χρειάζεται επειγόντως όχι έναν, αλλά δύο παίκτες. Ο Αλόνσο παικτούρα, αλλά μεγάλος και πρέπει να ξεκουράζεται και ο Κεντίρα δεν είναι για βασικός. Πρέπει να αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος για βασικός δίπλα στον Αλόνσο και ένας για να δίνει ανάσες στον Ισπανό. Ο Εσιέν που είναι δανεικός δεν έπεισε και πρέπει να επιστραφεί στην Τσέλσι, που μάλλον ούτε εκεί έχει θέση.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι απολύτως καλυμέννη με 5άδα Ρονάλντο-Οζίλ-Μόντριτς-Ντι Μαρία-Κακά, που πρέπει να παίρνει πιο πολλά παιχνίδια. Είναι όλοι τους παικταράδες και λίγη χημεία πρέπει να βρουν.

Στην γραμμή κρούσης, ο Ιγκουαϊν κατά πάσα πιθανότητα ο Ιγκουαϊν φεύγει, οπότε μένουν ο Μπενζεμά για βασικός και ο ευέλικτος Καγεχόν. Χρειάζεται και έναν φορ ώστε να κλείσει μία καλή τριάδα.


Μεταγραφές

Δεξί μπακ
Αμυντικό χαφ
Αμυντικό χαφ
Φορ

Αποδεσμεύσεις

Καρβάλιο
Ιγκουαϊν

3 σχόλια:

  1. καρβαλιο εκλεισε μονακο και ο Ιγκουαιν σημερα δηλωσε πως αποχωρει απο ρεαλ!

    μεταγραφες θελουν ακριβως στις θεσεις που ειπες, ενα καλο δεξι μπακ, τουλαχιστον 1 χαφ και ενα φορ (σουαρεζ μαλλον απ οτι ακουω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το ποστ ειχε γραφτει πριν κλεισει ο Καρβαλιο. Ειδες ολα τα προβλεπω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα ομως! και για ιγκουαιν το ιδιο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή