Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Nick: Κλειστό παιχνίδι στη Λισσαβώνα

Καλησπέρα σε όλους. Επιστρέφουν και τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και θα ασχοληθούμε και πάλι με το ζευγάρι της Μπενφίκα με τη Φενέρμπαχτσέ.

Την προηγούμενη φορά επιλέξαμε τα 2-3 γκολ, αλλά λόγω... 4 δοκαριών δεν βγήκε. Σήμερα πάω με το μονό αποδεκτό του under 2,5 και θα εξηγήσω παρακάτω το σκεπτικό μου.

Μπενφίκα-Φενέρ under 2,5: Το στηρίζω κυρίως στο ότι η Φενέρ θα κλειστεί, και όταν η Φενέρ κλείνεται δύσκολα δέχεται γκολ. Επίσης, οι Τούρκοι δεν θα επιτεθούν και πολύ. Πιστεύω πως θα δούμε ένα ματς περίπου σαν το πρώτο, πολύ κλειστό με τη σκοπιμότητα να υπερέχει του θεάματος. Στη στατιστική θα δούμε αυτήν στο Γιουρόπα μόνο, διότι στα πρωταθλήματά τους είναι πολύ διαφορετικές οι ισορροπίες. 4/7 η Μπενφίκα, 10/13 η Φενέρ στο Γιουρόπα. Ευνοϊκά και τα στατιστικά, λοιπόν.

Μου άρεσε πολύ η απόδοση στα 2 φράγκα. Έτσι, αποφάσισα για σήμερα να κρατήσω το Under 2,5 στο Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσέ. Για να δούμε...

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Μονό αποδεκτό: Μπενφίκα under 2,5 (2,00)  Χ 11 μονάδες                     
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 779,88 μονάδες

4 σχόλια:

  1. Δύσκολο παιχνίδι ρε Nick..... εγώ το περιμένω 2-3 γκολ εκτός κι άν βάλει καταλάθος κανένα η Φενέρ, τότε περιμένω τρομερή πίεση απο τους Πορτογάλους κι όσα μπορέσουν θα βάλουν (κατά 80% over με υποψήφιο σκορ 2-1). Εν πάσει περιπτώση θέλω να περάσουν και πιστέυω θα περάσουν οι Τούρκοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως ειναι δυσκολο Τζεο εχει καποιο ρισκο το under αλλα περιμενω οι της Φενερ να κλειστουν και οταν θελουν το κανουν παρα πολυ καλα εκει το στηριζω κυριως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως, η Μπενφίκα δεν περιμένω να ανοιχτεί πάρα πολύ από την αρχή του αγώνα γιατί θα αφήσει κενά πίσω και θα την "πληρώσει"... Περιμένω να εχει την κατοχή της μπάλας αλλα όχι να ανεβάσει πολλούς παίκτες εξαρχής... Η Φενέρ, θα είναι πίσω και θα περιμένει την κόντρα επίθεση..

    Μάυτο το σκεπτικό το under έχει λογική..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτο ακριβως το σκεπτικο πηγα στο under Τζιμ. Μες στο μυαλο μου εισαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή