Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Geobet: Προβλήματα στα μετόπισθεν για την Μαγιόρκα.....

2 ομάδες σήμερα θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν τη νίκη από τους αντιπάλους τους προκειμένου να μην έχουν περιπέτειες τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Μπιλμπάο υποδέχεται την Μαγιόρκα και η Βαγιαδολίδ την Λα Κορούνια. Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς με την Λα Κορούνια να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και χωρίς σημαντικές απουσίες όπως αυτές της Μαγιόρκας ενώ και για την Segunda έχουμε επίσης αρκετούς αγώνες σήμερα....


Έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια τώρα τελευταία η Μπιλμπάο ακόμα και την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε μέσα στη Θέλτα κι ενώ είχε ευκαιρίες να το τελειώσει ισοφαρίστηκε στο 84'. Δεν τρέμει για την παραμονή της αλλά καλό είναι να πάρει αυτό το παιχνίδι για να αρχίσουνε σιγά σιγά τα σχέδια της νέας χρονιάς. Επιστρέφει ο Ερέρα (μέσος) ενώ τραυματίες είναι ο Λαπόρτ (στόπερ) και ο Ινίγο Πέρεθ (μέσος).

Έχει να κερδίσει εδώ και πέντε παιχνίδια ενώ τα τρία τελευταία της είναι goal/goal με Λα Κορούνια Μπαρτσελόνα και Θέλτα. Η παράδοση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο η πρόσφατη (6-1-2) όσο και η συνολική (18-3-5).

Η Μαγιόρκα που έχει βρεθεί τις τελευταίες αγωνιστικές στο "πάτο" της βαθμολογίας αγνοεί τη νίκη εδώ και 3 παιχνίδια και η νίκη είναι μονόδρομος απόψε. Στο τελευταίο της παιχνίδι προηγήθηκε μέσα στη Λεβάντε νωρίς (μόλις 6') αλλά ισοφαρίστηκε στο 41'. Δικαίως πάντως διαμαρτύρεται αφού δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι και της ακυρώθηκε καθαρό γκολ.

Το παρουσιολόγιο της έχει αρκετούς απόντες: Μπιγάς (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Χάτον (δεξί μπακ) σταθερά ο Ζοάο Βίκτορ (αμυντικό χαφ) ενώ νοκ αουτ είναι και ο Αντόνιο Λόπεθ (αριστερός μπακ).

Για κόντρα της Μπιλμπάο ούτε λόγος, από την άλλη και το 1,65 του άσσου είναι χαμηλό οπότε πάμε με το λίγο καλύτερο over 2,5 στο 1,72 περιμένοντας την Μαγιόρκα να πέσει μαχόμενη.


Στο Βαγιαδολίδ - Λα Κορούνια τα πράγματα είναι πιο απλά. Η Βαγιαδολίδ παλεύει κι αυτή όλα της τα παιχνίδια, ενδεικτικά στο τελευταίο ήρθε 4-3 μέσα στο Μπερναμπέου. Τιμωρημένος για το παιχνίδι θα είναι ο Ομάρ (εξτρέμ) ενώ επιστρέφει και ο Σερένο (κεντρικός αμυντικός).

Η Λα Κορούνια έχει πετύχει 8 goal στις τελευταίες 3 εξόδους της ενώ παραμένει και αήττητη στα τελευταία αυτά παιχνίδια. Τραυματίες ο Μαρτσένα (στόπερ), ο Αγιλάρ (αμυντικό χαφ), Λάουρε (δεξί μπακ) και ο Σαλομάο (εξτρέμ).

Χωρίς πολλά πολλά λόγια goal/goal στο 1,72.


Φιλικές Συμβουλές : Νουμάνθια - Γουαδαλαχάρα     1 (1,90)
                                  Σπ. Χιχόν - Κόρδοβα                over 2,5 (2,00)
                                  Ουέσκα - Λας Πάλμας              over 2,5 (1,85)



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 800 μονάδες
 
Ποντάρισμα (11/05/2013):
Δυάδα:  Μπιλμπάο - Μαγιόρκα                                 over 2,5 (1,72)
              Βαγιαδολίδ - Λα Κορούνια                           goal/goal  (1,72)

 
              Συνολική απόδοση                                       (2,96) Χ 30 Μονάδες 
       
 
Νέο υπόλοιπο: 770 μονάδες          
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου