Τρίτη 7 Μαΐου 2013

GiorgosBet : Οδεύοντας προς το φινάλε

Σε τρεις αγωνιστικές ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Ιταλίας. Η Γιουβέντους όπως ξέρουμε από καιρό είναι πρωταθλήτρια και το ενδιαφέρον μονοπωλεί στην εξασφάλιση της 3ης θέσης καθώς επίσης και στην μάχη της σωτηρίας που κορυφώνεται.

Παλέρμο και Σιένα δίνουν αγώνα επιβίωσης, οπότε καλύτερα ας κρατηθούμε μακριά από αυτές τις δύο.

Η πρότασή μου για δυάδα είναι :


Μπολόνια - Νάπολι 

Η  Νάπολι με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την 2η θέση, την οποία πάλεψε για να διατηρήσει. Η Μπολόνια μπορεί να γίνει το ιδανικό... θύμα , αφού δεν κινδυνεύει (εκτός και αν το Παλέρμο κάνει το 3 στις 3 νίκες οπότε  εκεί περιπλέκεται η κατάσταση. Αυτό το σενάριο ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο προς αδύνατο.)

Δεν θα το πολυκουράσω με στατιστικά στοιχεία, η Νάπολι είναι προφανώς καλύτερη και υπερτερεί σε όλους τους τομείς, ενώ έχει και το κίνητρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 2 (1,70)


Αταλάντα - Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κατέκτησε το πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη φορά, δίκαια μάλιστα αφού ήταν σταθερή σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν. Θα μπορούσε μάλιστα να προχωρήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ αν δεν έπεφτε στα γερμανικά παντσερ ( την Μπαγερν δηλαδη).

Η Αταλάντα χρειάζεται 2 βαθμούς για να σωθεί και μαθηματικά. Αν μάλιστα η Φιορεντίνα δεν ηττηθεί από το Παλέρμο, τότε η σωτηρία θα έχει εξασφαλιστεί. Η Γιουβέντους θα παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές, αλλά είναι από τις ομάδες που δεν παίζουν με την ιστορία τους. Αυτό σημαίνει πως παρότι αδιάφορη, δύσκολα θα χάσει παιχνίδι μέχρι το τέλος της σαιζόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 (1,90)


ΔΥΑΔΑ :

Μπολόνια - Νάπολι          2 (1,70)

Αταλάντα - Γιουβέντους   2 (1,90)

Ποντάρισμα : 8 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου