Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Geobet: Το προπονητικό που έγινε ....... νεκροταφείο!

Μια εβδομάδα ακριβώς έχουμε να τα πούμε, από το προηγούμενο Σάββατο. Όλες αυτές τις ημέρες είχαμε πλούσια αγωνιστική δράση με αποκορύφωμα τον επεισοδιακό χθεσινό τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Πραγματικά φέτος ο Μουρίνιο κατάφερε να μείνει με άδεια χέρια.....Για σήμερα έχουμε 3 παιχνίδια στην Primera και 7 στην Segunda και οι επιλογές μας θα είναι μια 2άδα από την δεύτερη κατηγορία.....



Χερέθ - Σ. Χιχόν και Βιγιαρεάλ - Χιρόνα θα μας απασχολήσουν σήμερα:

Έκλεισε το σπίτι της Χιρόνα η Χερέθ την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας τη με 2-4 εκτός έδρας. Το πιο αστείο της υπόθεσης;;; την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα αφού θα μπορούσε να γράψει κι άλλα!! Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει η αντίδραση των οπαδών της (Χερέθ) με τους τελευταίους να συμφωνούν λίγο πολύ με τον πρόεδρο της Χιρόνα όσον αφορά για πιθανό πριμ που έπεσε στους παίχτες της Χερέθ προκειμένου να αποδώσουν τόσο καλά!! Χαρακτηριστική είναι η φωτό από το προπονητικό κέντρο της Χερέθ το οποίο και μετέτρεψαν οι φίλαθλοι σε νεκροταφείο γράφοντας πάνω στους σταυρούς τα ονόματα παικτών και παραγόντων με σύνθημα περιμετρικά του γηπέδου "με τα πριμ που πήρατε θα πληρώσετε τα φέρετρά σας".


Η αλήθεια πάντως είναι ότι στην Ισπανία συνηθίζονται τα πριμ τρίτων και μάλιστα εντελώς νόμιμα....
Έχει 7 over στα τελευταία 8 παιχνίδια της και 13 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη εντός. Τιμωρημένοι είναι ο Καμαρά (δεξί μπακ, βασικός), Μπρούνο (μέσος, βασικός), Πόρκαρ (μέσος, βασικός) αλλά και ο προπονητής Ρίος. Ο Μποδίπο (βασικός στράικερ) μπήκε τελικά στην αποστολή. Παραμένουν εκτός Μπαρμπέρ (μέσος), Μάρι, Βέλεθ, Ογκμπέτσε (επιθετικοί).

Η παράδοση με γηπεδούχο την Χερέθ είναι 5-2-1 .....

Η Σπ. Χιχόν κέρδισε δίκαια την Κόρδοβα με 3-0 εντός. Το παιχνίδι είχε φάσεις εκατέρωθεν αλλά η Κόρδοβα ήτανε πιο λίγη επιθετικά.... έχει σκοράρει και στα 12 από τα 13 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια ενώ τα 10/18 ήτανε στα 2-3 γκολ. Εκτός είναι ο Μπούστος (αμυντικός μέσος, βασικός) ενώ παρέμειναν εκτός αποστολής και οι Λανδέιρα (μέσος), Μαντί (αμυντικός μέσος), Μπίλιτς (στραικερ, βασικός). Επιστρέφει ο Ι. Ερντάνεθ (κεντρικός αμυντικός).

Θα πάμε με το over 2,5 στο 1,80 όχι επειδή έβαλε 4 στην προηγούμενη η Χερέθ αλλά επειδή τώρα τελευταία παίζει πιο απελευθερωμένα και πιστεύω θα βοηθήσει και Σπ. Χιχόν......

Η Βιγιαρεάλ κέρδισε την Αλκορκορν με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική και έπιασε σχεδόν την Χιρόνα στην 2η θέση μετά το στραβοπάτημά της με την Χερέθ. Εχει σκοράρει και στα 18 εντός έδρα της παιχνίδια ενώ εχει δεχθεί γκολ στα 5/6. Παραμένει εκτός ο Ντοράδο (κεντρικός αμυντικός), Φαρινός (μέσος), Πέρες (μεσοεπιθετικός) ενώ επιστρέφει ο Μουσάτσιο (κεντρικός αμυντικός).

Η Χιρόνα μετά το στραπάτσο που έπαθε απο την Χερέθ ακόμα ψάχνει να καταλάβει απο που της ήρθε. Εκτός θα είναι ο Γκαρμέντια (μέσος), Μπένχα (στράικερ), οι υπόλοιποι ταξίδεψαν κανονικά χωρίς αυτό όμως να σημαίνει οτι μπορούνε να  παίξουνε όλοι κιόλας. Σίγουρα όταν παίζεται η 2η θέση το κίνητρο είναι μεγάλο και για τους 2 οπότε πάμε με το goal/goal στο 1,80.

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 770 μονάδες
 
Ποντάρισμα (18/05/2013):
Δυάδα:  Χερέθ - Σχ. Χιχόν                                          over 2,5 (1,80)
              Βιγιαρεάλ - Χιρόνα                                        goal/goal  (1,80)

 
              Συνολική απόδοση                                       (3,24) Χ 30 Μονάδες 
       
 
Νέο υπόλοιπο: 740 μονάδες          
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου