Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Nick: Κρίνονται πολλά στη Bundesliga

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική στη Bundesliga που θα κρίνει πολλά και έτσι σήμερα έχω σημεία μόνο από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Έχω λοιπόν μία δυάδα, με γκολ όπως συνηθίζω, που αποφέρει αρκετά καλό κέρδος. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα δύο σημεία που κρατάμε για σήμερα.

Μάιντζ-Γκλάντμπαχ under 2,5: Μου φάνηκε εξαιρετικό το 1,90 στην απόδοση. Δύο κλειστές ομάδες που πλέον είναι αδιάφορες. Δε θα κουραστούν πολύ μιας και δεν καίγεται καμία από τις δύο. Η Γκλάντμπαχ είναι πρώτη στα under 2,5 της σχετικής βαθμολογίας της Bundesliga. 7/10 για τους γηπεδούχους, 9/10 για τους φιλοξενούμενους!!

Χόφενχαιμ-Αμβούργο over 2,5: Το ακριβώς αντίθετο με το παραπάνω ματς. Δύο ανοιχτές ομάδες που έχουν ακόμα στόχους, και μάλιστα σοβαρούς. Η μεν Χόφενχαιμ καίγεται για τη σωτηρία της που είναι εφικτή μόνο με το 2/2, το δε Αμβούργο παίζει το τελευταίο του χαρτί για Ευρώπη. Τραγικές άμυνες και οι δύο, με το Αμβούργο να έχει τη χειρότερη της πρώτης 8άδας της βαθμολογίας, και με τη Χόφενχαιμ τη χειρότερη του πρωταθλήματος. Λογικό over 2,5 σε μέση απόδοση ώστε να δημιουργήσουμε μία καλή δυάδα. 6/6 για τους γηπεδούχους, 4/6 για τους φιλοξενούμενους.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2άδα: Μάιντζ under 2,5 (1,90) - Χόφενχαιμ over 2,5 (1,60)  X 12 μονάδες                     
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 766 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου