Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η επικαιρότητα στην Ευρώπη

Συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς το ενδιαφέρον για μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων και γενικότερα για κάθε είδους θέμα που αφορά την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη..

Άλλωστε η περίοδος 2012-2013 σε ένα μήνα περίπου θα "κλείσει". Οπότε, είναι λογικό οι ομάδες να σχεδιάζουν τα πλάνα τους. Από εδώ θα δούμε τις κυριότερες ειδήσεις στην ποδοσφαιρική Ευρώπη . . .


Ο Τραυματισμός του Χαβιέ Ζανέτι


Στον αγώνα της Ίντερ στο Παλέρμο τραυματίστηκε ο Αργεντινός παίκτης. Ρήξη αχίλλειου τένοντα γεγονός που έβαλε σε σκέψεις πολλούς για τον τερματισμό της καριέρας του. Ο Ζανέτι, είχε την στήριξη πολλών σ' αυτή την δύσκολη στιγμή του, όπως για παράδειγμα του Φρανσέσκο Τότι (αρχηγού της Ρόμα).

Ο Αργεντινός, υποβλήθηκε σε εγχείρηση και όλα δείχνουν πως θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση σε έξι μήνες. Επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί και πάλι. Ο Χαβιέ Ζανέτι, είναι ένας παίκτης παράδειγμα προς μίμηση για την αγάπη του και το πάθος του για ποδόσφαιρο.


Χάρι Ρέντναπ και στο Championship


Με τον Ρέντναπ στο πάγκο της, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΠΡ, θα συνεχίσει η ομάδα και στο Championship. Ο Ρέντναπ, ανέλαβε την ομάδα πολύ αργά και παρά το μικρό ανέβασμα που πραγματοποίησε μετά την έλευσή του, δεν μπόρεσε να την κρατήσει στην Premier.

Παρόλα αυτά η παραμονή του πολύπειρου προπονητή στο Loftus Road, εγγυάται την επιτυχία της Λονδρέζικης ομάδας.


Ο Φερναντίνιο στην Μαν Σίτι


Η Μαν Σίτι, απέκτησε τον Φερναντίνιο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 23 Εκατομμύρια Ευρώ. Ένας παίκτης, που θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στους "πολίτες". Στην ομάδα αναμένεται "ξεσκαρτάρισμα" μετά το τέλος της περιόδου 2012-2013 και ήδη οι άνθρωποι της, κινούνται γύρω από τους μεταγραφικούς τους στόχους.


Βιλανόβα στην Μπάρτσα και του χρόνου


Με τον Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της θα πορευτεί η Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το δήλωσε ο ίδιος αλλά και ο Μπερτομέου. Συν τοις άλλοις θα κάνουν και κάποιες μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Η περίοδος 2012-2013 που διανύουμε είναι μία παράξενη περίοδος για την ομάδα. Από την μία πλευρά τα πήγε υπέροχα στο πρωτάθλημα (με 10 σερί διπλά) και έφτασε και πάλι στα ημιτελικά του Champions League. Από την άλλη πλευρά όμως, παρουσίασε αγωνιστικά προβλήματα τα οποία δεν εμφανίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.


Σουάρες και ποινή 10 αγωνιστικών


Με 10 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Λουίς Σουάρες για το δάγγκωμα στον Ιβάνοβιτς. Την μία την εξέτισε ήδη. Θα εκτίσει άλλες τρεις μέχρι το τέλος της φετινής Premier. Και θα έχει άλλες έξι για του χρόνου με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ δεν προχώρησε έφεση.

Ο Ουρουγουανός, είναι ότι καλύτερο και ποιοτικότερο διαθέτουν οι "κόκκινοι". Και όχι μόνο αυτό... Είναι από τους καλύτερους πάικτες της Premier League (ψηφίστηκε 2ος πίσω από τον Μπέϊλ) και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι είναι μεγάλος παίκτης.

Όμως, όσο μεγάλος παίκτης είναι τόσο μικρό μυαλό έχει. Και όταν ένας παίκτης έχει μικρό μυαλό, τότε αυτό το μικρό μυαλό είναι ικανό να βλάψει και το ταλέντο του . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου