Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Geobet: Τα φώτα στο Ριαθόρ.....

Με την ισοφάριση της Θέλτα στο 84' (1-1) πήγαμε και ταμείο. Ας ελπίσουμε και σήμερα να έχουμε ανάλογη συνέχεια μέσα από τις επιλογές που θα κάνουμε σε Primera και Segunda Division. Λα Κορούνια - Ατλ. Μαδρίτης και το ντέρμπι ανάμεσα σε Χιρόνα και Αλκορκόν θα μας απασχολήσουνε σήμερα. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις......

Με ένα δυνατό ξεκίνημα η Λα Κορούνια κατάφερε να προηγηθεί της Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν με τον Ρίκι μόλις στο 7'. Στη συνέχεια να και είχε ευκαιρίες να βάλει περισσότερα γκολ δεν το εκμεταλλεύθηκε και στο 49' η ανερχόμενη  Μπέτις ισοφάρισε. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε οπότε και το 1-1 κρίνεται δίκαιο.

Τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σκοράρει ανελλιπώς στα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας και γενικότερα έχει επανέλθει για τα καλά. Απόντες οι τραυματίες Λάουρε (δεξιός μπακ), Σαλομάο (εξτρέμ), Μαρτσένο (στόπερ) ο τιμωρημένος Αγιλάρ (χαφ) ενώ είναι εκτός λόγω δανεισμού από την Ατλέτικο Σίλβιο (δεξιός μπακ) και ο Πίτσι (εξτρέμ). Η παράδοση των τελευταίων ετών είναι 5-0-3 ενώ η συνολική 21-11-11.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάλι σε ακόμα ένα ντέρμπι με την συμπολίτισσα Ρεάλ κατάφερε να βγάλει το γνωστό της σύμπλεγμα κατωτερότητας και να ηττηθεί με 1-2 παρ' όλο που προηγήθηκε νωρίς στο 4' με τον Φαλκάο. Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα στο 12' με αυτογκόλ. Ενώ το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 63' με γκολ του Ντι Μαρία. Ήτανε η πρώτη της ήττα μετά από 4 αγώνες με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίχτες για μια ακόμα τσάμπα ήττα στο τοπικό ντέρμπι.

Βέβαια ο Ντιέγο Σιμεόνε έσπευσε να σημειώσει ότι "Θέλω να είμαστε νικητές στο σημαντικό" εννοώντας φυσικά το τελικό κυπέλλου της Ισπανίας στις 17 Μαΐου με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου.
 Στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει κρατήσει το 0 πίσω. Απόντες ο τιμωρημένος Κόκε (ακραίος χαφ), Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός) ενώ επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό ο Αρντα (μεσοεπιθετικός) αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Η Λα Κορούνια έχει το μομέντουμ αλλά από την άλλη η Ατλέτικο αν και πληγωμένη είναι δύσκολη αντίπαλος. Θα συμβιβαστούμε στην διπλή ευκαιρία 1Χ του 1,80.

Από την Segunda η επόμενη επιλογή και έχει να κάνει με το ντέρμπι της 2ης θέσης μεταξύ Χιρόνα και Αλκορκον. Η Χιρόνα ήρθε ισόπαλη 0-0 στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε. Το σερί που τρέχει στα 10 τελευταία της παιχνίδια είναι 7-1-2 με πέντε σερί νίκες εντός. Έχει 4 over ενώ έχει βάλει περισσότερα από 2 γκολ σε 11 αγώνες της (πάντα εντός).

Η Αλκορκόν κέρδισε στο 92' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ 2-1 εντός την Χέρεθ και ανέβηκε στην 2η θέση. Έχασε πολλές ευκαιρίες μεταξύ 75 και 80 για να τελειώσει το παιχνίδι ενώ η Χέρεθ έπαιζε και με 10' από το 79'. Στα τελευταία 10 της παιχνίδια έχει 6-2-2 ενώ είναι αήττητη σε πέντε σερί εκτός έδρας αγώνες.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάληψη της 2η θέσης. Επιλέγουμε το goal/goal στο 1,83 και ας τα βρούνε μόνες τους.....

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 794,25 μονάδες
Ποντάρισμα (04/05/2013):
Δυάδα: Λα Κορούνια - Ατλ. Μαδρίτης                                        1Χ (ΔΕ) (1,80) 
             Χιρόνα - Αλκορκον                                                           goal/goal (1,83)

             Συνολική απόδοση                                                          (3,29) Χ 25 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 769,25 μονάδες          

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου