Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Nick: Ένα μονό και μια δυάδα

Καλημέρα σε όλους. Μπήκαμε πλέον στον Μάιο και όπως είναι λογικό τα πρωταθλήματα έχουν μπει πλέον στην τελική τους ευθεία και έχουν ξεκαθαριστεί οι στόχοι όλων των ομάδων.

Για αυτό το ΣΚ στα Γερμανόφωνα πρωταθλήματα με τα οποία ασχολείται η στήλη υπάρχουν αρκετές επιλογές. Εγώ ξεχώρισα τις 3 πιο ζεστές που κρατάω και έχω ένα μονό αποδεκτό, και φυσικά την κλασική μας δυάδα.

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μπάγερν over 1,5: Η Μπάγερν σκοράρει ασταμάτητα παρόλο που έχει κλειδώσει τον τίτλο. Χαρακτηριστικό το ότι έχει σκοράρει 21 γκολ στα τελευταία... 5 ματς, βάλε και τα 4 εναντίον της Μπάρτσα γίνονται 25 σε 6! Επίσης, πάνω από 2 γκολ έχει σκοράρει 11 φορές στα τελευταία 14 ματς πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα σκοράρει έστω 2 στο ντέρμπι-''πρόβα τελικού Τσάμπιονς Λιγκ'' με τη Ντόρτμουντ.

Καϊζερσλάουτερν-FSV Φρακνφούρτης over 2,5: Είναι δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας και παλεύουν για τον ίδιο στόχο (την άνοδο) και απέχουν 2 βαθμούς. Και οι δύο έχουν εξαιρετικές μονάδες μεσοεπιθετικά και παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Λογικά θα δούμε αρκετά γκολ. 4/6 over 2,5 η ''Λάουτερν'', 8/10 η FSV.

Μάτερσμπουργκ-ΒΑΚ Πέλετς over 2,5: Και εδώ θα καίγονται και οι δύο ομάδες για τη νίκη, για να φύγει από την τελευταία θέση η μεν Μάτερσμπουργκ, για να συνεχίσει σε τροχιά Ευρώπης η δε ΒΑΚ. Και όταν οι συγκεκριμένες θέλουν τη νίκη, δε κλείνονται για να διαφυλάξουν το 0, αλλά ανοίγονται ώστε να πετύχουν γκολ. Λογικό over 2,5. 3/3 η Μάτερσμπουργκ, 5/5 η ΒΑΚ Πέλετς!!!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Μονό: Μπάγερν να σκοράρει over 1,5 (2,10)  Χ 8 μονάδες
                       Δυάδα: FSV Φρανκφ. over 2,5 (1,75) - Μάτερσμπουργκ over 2,5 (1,75)  Χ 13 μονάδες                                      
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 758,88 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου