Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Geobet: Η παράδοση δείχνει ισορροπία το σφύριγμα της λήξης όμως....;

Ταμείο και την Δευτέρα με το μονό μας (Χετάφε - Σοσιεδαδ over 2,5) να περνάει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.  Σήμερα διεξάγονται δύο πρόωρες αναμετρήσεις της 36ης αγωνιστικής  για την  Primera Division λόγω του Τελικού Κυπέλλου Ισπανίας που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο. Η Θέλτα υποδέχεται την Ατλέτικο στις 20.30 ενώ 2 ώρες αργότερα στις 22.30 η Βασίλισσα αναμετράται με την Μάλαγα στο Μπερναμπέου.

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να την έχει βρει ηττημένη στο τέλος του, κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η Θέλτα. Η Μπιλμπάο ήτανε καλύτερη από την αρχή του παιχνιδιού και κατάφερε να σκοράρει στο 42' (0-1) με τον Όσκαρ Ντε Μάρκος μετά από πάσα - ασίστ του Αντούριθ. Στη συνέχεια και ενώ είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι αυτό δεν έγινε με την Θέλτα να παίρνει την ισοπαλία στο 83' με γκολ του επιθετικού Ιάγο Ασπας.

"Αυτός ο βαθμός δε μας βοηθάει ιδιαίτερα. Θα έχει νόημα μόνο αν νικήσουμε την Ατλέτικο η οποία και είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών" δήλωσε ο προπονητής της Αμπελ Ρεσίνο για την πρώην ομάδα του στην οποία και διέπρεψε ως τερματοφύλακας. Στα τελευταία της 5 παιχνίδια έχει (με την σειρά που αναφέρονται) 2 ήττες 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Ενώ τα 5/6 τελευταία παιχνίδια στο Βιγκο είχανε 2-3 γκολ.

Επιστρέφουν οι Ρομπέρτο Λάγιο (αριστερός μπακ) και Νάτσο Ινσα (μέσος) ενώ τραυματίας είναι ο Ούγκο Μάγιο (δεξί μπακ). Εκτός αποστολής έμεινε ο  Πάρκ (επιθετικός) και ο Πράνιτς (μέσος).

Η Ατλέτικο σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε χαλαρά αλλά ανέβασε στροφές στο β' ημίχρονο με την είσοδο και του μεσοεπιθετικού Αρντά έμεινε στο 0-0 με την Λα Κορούνια στο Ριαθόρ. "Μας έλειψε η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια" δήλωσε ο προπονητής Ντιέγο Σιμεόνε προσθέτοντας για το αποψινό παιχνίδι "Δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν. Απέναντι στη Θέλτα θέλουμε να σφραγίσουμε την τρίτη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Συμπλήρωσε 2 παιχνίδια χωρίς νίκη ενώ στα τελευταία 5 έχει δεχτεί γκολ μόνο από την Ρεάλ. Επιστρέφουν ο Κόκε (ακραίος χαφ) και ο Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός) ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι  ο Αρντα (μεσοεπιθετικός) που λόγω ενοχλήσεων μπορεί να προστατευθεί εν' όψει του τελικού.

Η παράδοση ευνοεί κάποιο καθαρό σημείο με το Χ να εμφανίζεται τις λιγότερες φορές (17-11-19). Να μην ξανασκοράρει η Ατλέτικο λίγο δύσκολο να κερδίσει η Θέλτα κι αυτό λίγο αβέβαιο με την εικόνα που παρουσιάζει..... 2-3 goal στο 1,95 και πιστεύω είμαστε μέσα. Ο μόνος φόβος μου μην μείνει στο 0-1 goal.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα χωρίς πολλές αναλύσεις θα προτείνω το goal/goal στο 1,61. Αφού η Ρεάλ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα τα goal εκατέρωθεν παρουσιάζουν αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης.

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 829,7 μονάδες
 
Ποντάρισμα (04/05/2013):
Δυάδα:  Θέλτα - Ατλ. Μαδρίτης                                 2-3 goal (1,95)
              Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα                            goal/goal (1,61)

 
              Συνολική απόδοση                                       (3,14) Χ 20,7 Μονάδες 
       
Νέο υπόλοιπο: 809 μονάδες          
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου