Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Geobet: Οριστική συμφωνία Μουρίνιο με Τσέλσι

 Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να συμφώνησε σε όλα για την επιστροφή του στην Τσέλσι, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια το χρόνο! Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε προ ημερών ότι θα ήθελε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο υπάρχουν άτομα στην ομάδα που δεν τον θέλουν.....




Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε προ ημερών ότι θα ήθελε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο υπάρχουν άτομα στην ομάδα που δεν τον θέλουν. Έπειτα από αυτό, η Τσέλσι φερόταν ως ο πιθανότερος προορισμός του και σύμφωνα με την Daily Mail το… deal έχει ήδη επιτευχθεί. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Μou δείπνησε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στο Δυτικό Λονδίνο και συμφώνησε σε όλα για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10 εκατομμύρια λίρες.
 
Μάλιστα, οι «Μπλε» αναμένεται να ανακοινώσουν τον Μουρίνιο πριν αναχωρήσουν για το καλοκαιρινό τορ στην Άπω Ανατολή και αναμένεται ο Πορτογάλος να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά στις 17 Ιουλίου. Ο πρώην βοηθός του, Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά, δήλωσε ότι είναι σχεδόν σίγουρος ότι έχει ήδη λάβει την απόφασή του για Τσέλσι. Στο μεταξύ, ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι προσπαθεί να πείσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μην πάει στη Μπάγερν Μονάχου, αφού τον θέλει στην Τσέλσι!

πηγη: http://www.sports-data.net

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικα εκει ηθελα να παει. Πιστευω πως η Τσελσι με 2-3 καλες μεταγραφες (1 αμυντικο χαφ και 1 φορ οπωσδηποτε) του χρονου θα ξαναπρωταγωνιστησει σε ολα τα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή