Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο σχεδιασμός του ρόστερ της Barcelona για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014

Στο τέταρτο μέρος της σειράς που αναλύουμε τα ρόστερ των 5 μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και αναφέρουμε ποιες κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να είναι οι κινήσεις τους, θα ασχοληθούμε με την Μπαρτσελόνα.


Τερματοφύλακα χρειάζεται όπως και δήποτε. Ο Βαλντέζ, εκτός του ότι κατά 90% φεύγει, είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Γκαφατζής ολκής. Ζητείται τέρμα για τη Μπάρτσα. Τον Πίντο άστον για δεύτερο.

Στο κέντρο της άμυνας επίσης χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση. Ο Πικέ μία κρύο μία ζέστη, ο Πουγιόλ μεγάλος και συνεχώς τραυματίας, οι Μασεράνο-Σονγκ δεν είναι στόπερ, ο Μπάρτρα θέλει εμπειρίες.

Στα δεξιά της άμυνας θέλει ένα μπακ απ του Άλβες, διότι η έλλειψη ανταγωνισμού στη θέση του μόνο καλό δεν του έκανε, αφού έκανε μία κάτω του μετρίου σεζόν. Στα αριστερά ο Άλμπα είναι μια χαρά, αλλά ο Αντριάνο δεν μπορεί. Για μπακ απ υπάρχει ο νεαρός Μουνιέσα.

Στα αμυντικά χαφ είναι καλυμμένη με Μπούσκετς-Σονγκ-Μασεράνο. Στο κέντρο χρειάζεται ενίσχυση, καθώς ο Τσάβι έχει μεγλαώσει, ο Σεσκ είναι ασταθής και ο Ινιέστα αναγκάζεται να κάνει τα πάντα. Βέβαια πρέπει να πάρει πιο πολλές ευκαιρίες ο Αλκάνταρα που είναι ταλεντάρα, αλλά πρέπει αν αποκτηθεί και ένας χαφ.

Στην επίθεση, εκεί ειδικά χρειάζεται ενίσχυση, καθώς ο Μέσι πρέπει να βγάζει πάντα τα κάστανα από τη φωτιά, έχοντας ορισμένες φορές στήριγμα τον Βίγια. Ένας εκ των Πέδρο/Αλέξις πρέπει να φύγει. Η Μπάρτσα πρέπει να πάρει έναν εξτρέμ-φορ σε στυλ Αγουέρο ή Νεϋμάρ, ώστε να έχει μάι 3άδα μαζί με Μέσι-Βίγια για βασικούς, για μπακ απ έναν εκ των Πέδρο-Σάντσεζ και με πολλές ευκαιρίες για τους Ντεουλοφέου-Τέγιο.


Μεταγραφές

Τερματοφύλακας
Κεντρικός αμυντικός
Δεξί μπακ
Κεντρικό χαφ
Επιθετικός

Αποδεσμεύσεις

Βαλντέζ
Αντριάνο
Πέδρο ή Αλέξις Σάντεζ

3 σχόλια:

  1. Ο Πέδρο γιατί να φύγει ; ; ;

    Η προσθήκη του Νεϊμάρ δίνει επιθετικές λύσεις. Πιθανότατα θα υπάρξει αποχώρηση από την εποθετική γραμμή της ομάδας. Θα είναι ο Βίγια ; ; ; Θα είναι ο Αλέξις ; ; ;

    Έναν κεντρικο αμυντικο χρειάζεται, σίγουρα έναν τερματοφύλακα και όπως λες ένα χαφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζιμ

    Ενταξει το αρθρο γραφτηκε πριν κλεισει ο Νειμαρ οποτε η θεση του επιθετικου που ηθελε ενισχυση. Λεω να φυγει ο Πεδρο Η ο Σανσεζ διοτι πρωτον, και οι δυο εχουν μετρια αποδοση και δεν κανουν τη διαφορα και δευτερον πρεπει να παρουν ευκαιριες οι Τεγιο-Ντεουλοφεου που κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτεροι και απο αυτους τους δυο.

    Γιωργο

    Και περυσι ηθελε τερμα και κεντρικο αμυντικα αλλα πηρε αμυντικο χαφ που δεν χρειαζοταν (Σονγκ). Αντριανο παικτης φιλε δεν υπαρχει. Κεντρικο χαφ θελει, διοτι εχει μονο Τσαβι-Ινιεστα-Σεσκ, που ο Τσαβι ειναι πλεον 33 χρονων και ο Σεσκ δεν εχει καθολου σταθεροτητα. Και δε φαινεται να εμπιστευονται τον Τιαγκο. Θελουν χαφ. Ο Βιγια αν φυγει θα ειναι μεγαλη πατατα, για να μην πω τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω μηπως πρεπει να φυγουν και οι δυο..ο σαντσεζ πρεπει να φυγει σιγουρα! Ο Πεδρο εχει στασιμη εξελιξη ενω ο Τεγιο δεν ξερω αλλα δεν μου πολυγεμίζει το μάτι αλλά μπορεί να κάνει πράγματα. Ο Ντελοφέου πάλι τον θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει στην ευρώπη σε αυτές τις ηλικίες...

      Μαράουντερ-3

      Διαγραφή