Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Nick: Πάρα πολύ δύσκολο ΣΚ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πάρα πολύ δύσκολο από άποψη επιλογών, γι' αυτό και έχω μία δυάδα με υψηλές αποδόσεις σχετικά, με γκολ. Οι σοβαρές επιλογές που είναι λίγες ήταν σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Ενημερωτικά, αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται οι δύο κατηγορίες της Γερμανίας (Bundesliga, Zweite Liga) και η ΔανέζικΗ Superligaen. Πάμε όμως να δούμε τι κρατάμε.

Ινγκόλσταντ-Κολωνία 2-3 γκολ: Ένα παιχνίδι που είναι αδιάφορο. Ωστόσο, δεν περιμένω τις ομάδες να κλειστούν, ούτε και να ανοιχτούν. Το βλέπω κάπου στη μέση. 2-3 γκολ βλέπω, με πιθανό σκορ το 1-1. Να σημειωθεί ότι η Κολωνία μετράει 9  2-3 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της!

Σάλτσμπουργκ-Βάκερ goal goal: Ένα παιχνίδι που έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον (μόνο η Βάκερ ενδιαφέρεται), μιας και οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει τη 2η θέση. Ωστόσο, δε νομίζω να το αφήσουν να πάει στο ντούκου, άσε που μετράει και 6 συνεχόμενες νίκες. Δύο πολύ καλές επιθέσεις (η Σάλτσμπουργκ έχει την καλύτερη του πρωταθλήματος), ενώ και οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Goal goal η επιλογή μας λοιπόν, στο 1,90. 4 goal goal στα 5 τελευταία παιχνίδια για αμφότερες τις ομάδες.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2άδα: Ινγκόλσταντ 2-3 γκολ (2,05) - Σάλτσμπουργκ g/g (1,90)  Χ 11,5 μονάδες                  
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 750 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου