Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Αγγλική επικαιρότητα

Οι ειδήσεις στην Αγγλική ποδοσφαιρική επικαιρότητα τρέχουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη, οι ομάδες έχουν προχωρήσει στις πρώτες ανακοινώσεις τους.

Άλλες ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με ανανεώσεις συμβολαίων, άλλες με μεταγραφές και άλλες με αποδεσμεύσεις. Από εδώ θα δούμε συνοπτικά τις κυριότερες ποδοσφαιρικές ειδήσεις από την Premier League.


Ο Αγουέρο στους "Πολίτες" μέχρι το 2017



Για τέσσερα χρόνια ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με την ομάδα της Μάν Σίτι. Δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ο Αγουέρο, ήταν από τους θεμέλιους λίθους της ανόδου των Πολιτών, τα τελευταία δύο χρόνια και φυσικά με το δεδομένο της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αναμένεται να είναι από τις βασικές μονάδες της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια.


Ο Όσμαν στην Έβερτον μέχρι το 2015



Για ακόμη δύο χρόνια θα φοράει την μπλε φανέλα της Έβερτον ο Όσμαν. Ένας παίκτης που από τα 16 του χρόνια φόρεσε την φανέλα της Έβερτον και στα 32 του εξακολουθεί να την φοράει. Ένας παίκτης "σημαία" για τα "ζαχαρωτά" που βελτιώθηκε με τον καιρό και πρόσφερε πολλά στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας του.


Ο Μπέγκοβιτς δήλωσε ότι πάει στην Λίβερπουλ



Ο Βόσνιος τερματοφύλακας της Στόουκ Σίτι, σε δηλώσεις του πριν λίγες μέρες, είπε ότι πάει στην Λίβερπουλ. Αναμένονται και οι ανακοινώσεις για να πάρουν οι δηλώσεις του "σάρκα και οστά". Ο Μπέγκοβιτς, είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες όχι μόνο στην Premier League αλλά και στην Ευρώπη και αυτό σε συνδυασμό με την έρευνα της Λίβερπουλ για την αντικατάσταση του Ρέϊνα οδηγεί τις δύο πλευρές σε συνεργασία.


Θέλει Άσλεϊ Γουίλιαμς η Άρσεναλ



Τον κεντρικό αμυντικό της Σουόνσι θέλουν να εντάξουν οι κανονιέρηδες στο δυναμικό τους. Φήμες θέλουν τον Φερμάλεν να φεύγει από το Emirates και στο πρόσωπο του 29χρονου Άγγλου αμυντικού οι άνθρωποι της Άρσεναλ, βλέπουν μία λύση για τα μετόπισθεν.

Ένας παίκτης που προέρχεται από γεμάτες χρονιές με την φανέλα της Σουόνσι, έχει εμπειρία από την Premier League, δηλαδή γνωρίζει τις καταστάσεις και άρα δεν θα χρειαστεί και διάστημα προσαρμογής. Αρκετά καλή επιλογή των ανθρώπων της Άρσεναλ, αν τελικά καταλήξει σε συνεργασία . . .


Οι Evertonians αντέδρασαν για την αλλαγή του σήματος



Οι αλλαγές στο σήμα της Έβερτον (η αλλαγή του πύργου και το λατινικό ρητό στην βάση του σήματος της) έφεραν τις αντιδράσεις από μερίδα οπαδών. Οι οπαδοί θέλουν να παραμείνει το σήμα όπως είναι, δεν τους άρεσε η αλλαγή ενώ ορισμένοι άλλοι προβλέπουν ότι όλες αυτές οι αλλαγές (και στο θέμα του Μόγιες και στο σήμα) είναι κακός οιωνός για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.


Έξω ο Κάρολ μέχρι και τον Αύγουστο



Ο ψηλόσωμος επιθετικός της Γουέστ Χαμ χτύπησε στον αγώνα με την Ρέντιγνκ και δεν θα μπορέσει να ακολουθεί φουλ ρυθμούς μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. Πάντως, είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του γιατί δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις και πιθανότατα θα προλάβει την ερχόμενη περίοδο από την αρχή.


Ο Αμορεμπιέτα στην Φούλαμ



Για τέσσερα χρόνια θα φορά την φανέλα της Λονδρέζικης ομάδας ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός. Ένας παίκτης, που "έβγαλε μάτια" με τις εμφανίσεις του την περίοδο 2011-2012 με την φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πολύ καλή επιλογή για την Φούλαμ που "δένει" το κέντρο άμυνας της. Έχει τον ψηλόσωμο Χάγκελαντ και τον Σεντερός. Με την προσθήκη του Βάσκου αμυντικού δένει για τα καλά το κέντρο της άμυνας της.

1 σχόλιο:

  1. Ο Αγουέρο, κατά τη γνώμη μου είναι ο δεύτερος καλύτερος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, μετά τον Μέσι. Τρομερά ποδοσφαιρικά χαρίσματα, ταχύτατος με τη μπάλα στα πόδια και πολύ καλή τεχνική. Σοφή κίνηση η ανανέωσή του.

    Ο Οσμάν, όχι μόνο είναι τόσα χρόνια στην Έβερτον, αλλά όλα αυτά τα χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος! Πράγμα που τον καθιστά πολύ σημαντικό και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από το ηθικό.

    Εξαιρετική η κίνηση του Μπέγκοβιτς για τη Λίβερπουλ. Ο Ρέινα είναι σταθερά μακριά από τον καλό του εαυτό, και ο Μπέγκοβιτς είχε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Στόουκ, και ήταν ο βασικός λόγος της πολύ καλής άμυνας για την οποία έγινε γνωστή η Στόουκ.

    Η Άρσεναλ χρειάζεται επειγόντως έναν στόπερ, που θα το δούμε και σε επόμενο άρθρο μου. Ο Γουίλιαμς πιστεύω θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σταθεί με άνεση στο επίπεδο που είναι η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια.

    Εξαιρετική η μεταγραφή Αμορεμπιέτα για τη Φούλαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή