Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Jimlaw: Απολογισμός και συνέχεια

Σήμερα, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Premier League. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τρίτη και την τέταρτη θέση, με τις Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ να παλεύουν για τις δύο αυτές θέσεις. Η τρίτη θέση οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και η τέταρτη στα play off αυτού.

Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον είναι χαμηλό καθώς οι εποχές δεν είναι για στοίχημα, πόσο μάλλον στην Βρετανία.

Τα Αγγλικά Πρωταθλήματα τελείωσαν και μένουν μόνο οι τελικοί των Play Off για να φανεί ποιες θα είναι οι τρεις ομάδες από κάθε κατηγορία που θα προβιβαστούν. Γιόβιλ-Μπρέντφορντ σήμερα και Κρίσταλ Πάλλας-Γουότφορντ στις 27/5. Αυτές θα είναι και οι τελευταίες αναμετρήσεις για την φετινή σεζόν. Εκτός κι αν υπάρξει κάποιο μπαράζ για την 4η θέση της Premier.

Η στήλη, όπως γνωρίζετε εδώ και τρεις μήνες ασχολείται με το στοίχημα και συγκεκριμένα στην Βρετανία. Δηλαδή, με όλες τις Αγγλικές και Σκωτσέζικες κατηγορίες . . .

Η σελίδα μας, ξεκίνησε με δύο άτομα (εμένα ως Jimlaw και τον Vardari). Προσωπικά, ασχολιόμουν και έγραφα για όλα τα πρωταθλήματα αρχικά. Γρήγορα όμως "βρήκαμε τον δρόμο μας" και με την "παρουσία" των συνεργατών μας (του Νικ, του Τζέο και του Γιώργου) αναλάβαμε ο καθένας από μία χώρα, στοιχηματικά.

Αυτό ήταν και το καλύτερο. Ο κάθε ένας συντάκτης να ασχολείται, να παρακολουθεί, να μελετάει το δικό του πεδίο. Τα δικά του πρωταθλήματα. Και όχι όλα.

Όσων αφορά την δική μου στήλη, άρχισα να βρίσκω μία ισορροπία όταν ασχολήθηκα καθαρά και μόνο με τα Βρετανικά πρωταθλήματα (τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Σκωτίας). Όσο ασχολιόμουν με όλα τα πρωταθλήματα δεν τα πήγαινα καλά (για τον πρώτο μήνα). Από τις 23-2-2013 και μετά (που ασχολήθηκα με τα Βρετανικά πρωταθλήματα) και μέχρι σήμερα είμαι στις -22,02 μονάδες και γενικότερα από τις 12-1-2013 μέχρι σήμερα για τα Βρετανικά και μόνο στοιχήματα μου είμαι στο +22,02 μονάδες.

Φυσικά, δεν παραγνωρίζω το γεγονός ότι είχα ζημία στις εκτός Βρετανίας επιλογές μου. Και όχι μικρή κιόλας. Απλά αναφέρω τα Βρετανικά νούμερα, επειδή μ' αυτά πορεύτηκα το τελευταίο τρίμηνο (τέσσερις μήνες έχει που ξεκινήσαμε το μπλοκ).

Και με τα Βρετανικά πρωταθλήματα θα συνεχίσω και στο μέλλον καθαρά και μόνο. Από την νέα σεζόν. Δηλαδή, με όλες τις Αγγλικές κατηγορίες αλλά και ότι έχω από τις Σκωτσέζικες. Αυτή την φορά, όμως θα ξεκινήσουμε από την αρχή της σεζόν και όχι από τη μέση. Γιατί, φέτος ξεκινήσαμε από την μέση και όχι από την αρχή. Χρειάστηκε χρόνος για να βρούμε τις ισορροπίες μας. Σε κάθε περίπτωση από την νέα σεζόν θα ξεκινήσουμε από την αρχή.

Φυσικά, ο κάθε συντάκτης από δω και μπρος στην διάρκεια του καλοκαιριού δηλαδή, μπορεί να δίνει προγνωστικά από τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Ήδη ο Νικ προετοιμάζεται γι' αυτό... Προσωπικά, δεν θα το κάνω γιατί δεν έχω ιδέα από κει τι γίνεται. Και έτσι δεν θέλω να ασχοληθώ.

Φυσικά, επειδή εδώ δεν ασχολούμαστε μόνο με το στοίχημα αλλά και με το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα θα ασχοληθούμε με διάφορα θέματα από δω και πέρα. Θα ετοιμάσουμε μια σειρά αφιερωμάτων για ορισμένες ομάδες, θα σχολιάζουμε την ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Έχουμε αρκετό υλικό για να ασχοληθούμε στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτά σε γενικές γραμμές, από εμένα. Ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο, στην μέση περίπου της σεζόν και χρειαστήκαμε χρόνο για να "βρούμε τα πατήματά" μας. Συνεχίζουμε στο μέλλον, έχοντας παρακαταθήκη αυτό το διάστημα των τεσσάρων πλέον μηνών, που μας βοήθησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου