Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Nick: ''Εθνικό'' στοίχημα


Καλησπέρα σε όλους. Όπως είναι γνωστό, αυτήν την εβδομάδα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα, μιας και υπάρχει η διακοπή λόγω προκριματικών για το Μουντιάλ του 2014.

Σε αυτό το άρθρο, θα ασχοληθώ με αυτή τη φάση, και έχω ένα Trixie με 3 ισοπαλίες σήμερα, καθώς και ένα ειδικό στοίχημα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα:


Σκωτία-Ουαλία Χ: Δύο τουρίστριες πλέον στα προκριματικά, καθώς είναι οι δύο τελευταίες του ομίλου και δεν έχουν ελπίδες για πρόκριση, αφού έχουν στον όμιλό τους Βέλγιο, Κροατία και Σερβία. Είναι βέβαια και ''τοπικό ντέρμπι'' γοήτρου, αλλά θα δούμε κλειστό ματς και λογική ισοπαλία.

Σλοβενία-Ισλανδία Χ: Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τις δύο ομάδες, καθώς απέχουν λίγους βαθμούς από την προνομιούχο δυάδα, και σίγουρα θα τα δώσουν όλα, αλλά πρόκειτα για ισάξιες ομάδες και δεν θα έχουμε νικητή.

Πολωνία-Ουκρανία Χ: Οι δύο συνδιοργανώτριες του περασμένου Euro, επίσης δεν είναι τελείως αδιάφορες μιας και έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση, άσχετα που υπάρχουν δύο καλύτερες στον όμιλο (Αγγλία, Μαυροβούνιο). Σίγουρα θα τα δώσουν όλα, αλλά νικητή δεν βλέπω.

Καζακστάν-Γερμανία 1-4 σκορ: Εδώ μιλάει καθαρά το ένστικτο και τίποτα άλλο.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Trixie (2-3): Σκωτία Χ (3,40) - Σλοβενία Χ (3,40) - Πολωνία Χ (3,00)   Χ 9 μονάδες στις δυάδες και 4 στην τριάδα
                       Μονό: Καζακστάν-Γερμανία σκορ 1-4 (15,00) Χ 2 μονάδες
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 893 μονάδες

6 σχόλια:

  1. μ αρεσε το τελευταιο...1-4,μιλαει το ενστικτο,δν ξερω γιατι αλλα μαλλον θα τ βαλω κ εγω,μπορει να βγει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα ριξε μια ψιλη, εχω επιβεβαιωθει καποιες φορες. Να φανταστεις στον περυσινο τελικο Τσου Λου (Μπαγερν-Τσελσι), για παραδειγμα, ειχα πει οτι θα ληξει 1-1 και οτι θα πανε πεναλτι! Μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενας λογος παραπανω τοτε...αντε θα το βαλω οπως λες και βλεπουμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eντικτο μου αλλα βλεπω οτι δεν θα σκοραρει η Γερμανια και η θα κερδισει πολυ ευκολα η πολυ δυσκολα..Να δουμε εαν θα δικαιωθω

    Ενας παλιος φιλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σορι το Καζακσταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι όχι. Δεν έχω πειστεί για την άμυνα της Γερμανίας από εκείνο το παιχνίδι με τη Σουηδία (4-4).

    Πες μας το όνομά σου ή το παρατσούκλι σου να σε θυμηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή