Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Με ρίσκο στην Αγγλία

Καλησπέρα σε όλους. Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Κυπέλλων αυτή που διανύουμε, καθώς υπάρχουν οι επαναληπτικοί αγώνες του Champions League (οι πρώτοι τέσσερις) και τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Europa League. Επίσης, υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και στην Βρετανία. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Championship και μερικά παιχνίδια σε League One, League Two καθώς επίσης και στην Σκωτία.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι επιλογές μου για σήμερα...

Θα ασχοληθώ μόνο με τα Βρετανικά παιχνίδια, όπως κάνω άλλωστε εδώ και δύο εβδομάδες..Πάμε λοιπόν...



Championship



Έχω ένα χαμηλό σε απόδοση σημείο. Δεν συνηθίζω να διαλέγω τέτοιες αποδόσεις από τις μικρές Αγγλίας. Σπάνια το κάνω. Παρόλα αυτά, κρατάω τον άσσο της Μπόλτον στο 1,85. Η ομάδα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με τρεις σερί νίκες. Δείχνει ότι πιάνει φόρμα και ψάχνει ένα σερί νικών που θα την οδηγήσει εντός Play Off... Από την άλλη πλευρά η Μπλάκμπερν, βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Δεν κερδίζει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα. Η Μπόλτον, είναι πολύ καλύτερα...


League One



Αρχικά, μου αρέσει το διπλό της Ντόνκαστερ στο 3,20. Αν θυμάστε, κόντραρα την Ντόνκαστερ το Σάββατο. Η ομάδα με τις δύο σερί νίκες που σημείωσε, πλέον δείχνει να ξεπερνάει την περίοδο ντεφορμαρίσματος. Και μην ξεχνάμε ότι είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα αλλά και πρωτοπόρος. Από την άλλη η Μίλτον, διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Χωρίς νίκη εδώ και επτά παιχνίδια. Έχει τρεις σερί ισοπαλίες. Η Ντονκάστερ, έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την Μίλτον. Το 3,20 επίσης είναι αρκετά υψηλό για την πρωτοπόρο ομάδα.

Το επόμενο σημείο που μου αρέσει είναι το διπλό της Κόλτσεστερ στο 3,20. Την Χάρτεπουλ, την πόνταρα αρκετά τελευταία. Τρεις σερί φορές. Τις δύο κέρδισα. Πιστεύω, όμως, ότι πιθανόν να έχει πιάσει και ταβάνι σ' αυτή την φόρμα της. Και πιθανό η ήττα της με 3-0 στην Ντονκάστερ να ήταν σημάδι. Η Κόλτσεστερ, δείχνει σε "ανέβασμα". Έχει δύο σερί νίκες. Δείγμα θετικό. Δείγμα ότι πιθανόν να φορμαρίζεται.. Επίσης, η Χάρτεπουλ είναι αναγκασμένη να παίζει επιθετικά και να κερδίζει αν θέλει να σωθεί. Και η Κόλτσεστερ, θα βρει κενούς χώρους..



League Two



Κρατάω το διπλό της Μπράντφορντ στο 3,40. Η ομάδα, προέρχεται από νίκη και σιγά σιγά αναμένεται να αποκτά μία φόρμα καθώς το Πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δεν είναι κακή ομάδα. Κάθε άλλο. Άλλωστε, έφτασε μέχρι τον τελικό του League Cup. Δεν είναι τυχαίο. Η τελευταία νίκη της επί της Γιορκ, πιθανόν να είναι δείγμα ότι η ομάδα ανεβαίνει και πάλι. Η Πορτ Βέϊλ από την άλλη, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μετράει δύο σερί ήττες και γενικότερα βρίσκεται σε προβληματική περίοδο. Είναι ντεφορμέ...

Από την Σκωτία, αρχικά μου άρεσαν η Φόλκερκ και η Μόρτον. Αλλά τις αφήνω γιατί η μεν Φόλκερκ έχει αμφίβολο έναν σημαντικό επιθετικό της και η Μόρτον δεν δίνει και καμιά απόδοση υψηλή... Στις ίδιες αποδόσεις, προτιμώ τις Μπόλτον και Μπρέντφορντ..

Οπότε, προχωράω στις επιλογές μου... Με ρίσκο σήμερα το σύστημα.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 827,91 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (5/3):
Δυάδα: Μπόλτον - Μπρέντφορντ (3.52) Χ 15 μονάδες
Σύστημα Trixie (2-3): Ντονκάστερ (3.20) - Κόλτσεστερ (3.20) - Μπράντφορντ (3.40). Με 8 μονάδες στις (τρεις) δυάδες και 4 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 28 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 43 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 784,91 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου