Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

GiorgosBet: Με τα φαβορί στην Ιταλία

Μικρές αποδόσεις και με τα φαβορί να παίζουν στην έδρα τους συνεχίζεται η Serie A. Ενδιαφέρον για άλλη μια φορά στις τελευταίες θέσεις αλλά κυρίως στις πρώτες όπου γίνεται μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λίγκ.





278 : Μπολόνια - Γιουβέντους

9 βαθμούς μπροστά από την 2η Νάπολι έχει ξεφύγει η Γιουβέντους,μια διαφορά που θέλει να κρατήσει ως απόσταση ασφαλείας.Η Μπολόνια προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και με 35 βαθμούς βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, πάνω και από τις Σαμπντόρια, Πάρμα αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.Έχει καλά στατιστικά στα εντός έδρας παιχνίδια της,αλλά η διαφορά που έχει από την επικίνδυνη ζώνη (11 βαθμοί) και το γεγονός ότι δεν διεκδικεί μια ευρωπαϊκή θέση κάνει την Γιουβέντους φαβορί.

Πιθανή 11αδα της Γιουβέντους : Μπουφόν,Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι,Λιχστάινερ-Βιντάλ-Πίρλο-Μαρκίσιο-Ασαμόα,Τζιοβίνκο-Βούτσινιτς.
(Η 11αδα δείχνει ότι θέλει το παιχνίδι,αφού παρά την διαφορά από την 2η θέση,θα αγωνιστεί με βασικούς)

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 2 (1,60) το θεωρώ καλό για την πιο αξιόπιστη ομάδα του πρωταθλήματος.Το καλύτερο σημείο,λοιπόν, για αυτή την αγωνιστική.


298 : Σιένα - Κάλιαρι

Η Σιένα κατάφερε να κερδίσει τον τελευταίο της αγώνα με Παλέρμο και τώρα ελπίζει στο θαύμα βρισκόμενη 2 βαθμούς πίσω από την Τζένοα (η οποία παίζει εκτός έδρας με την Φιορεντίνα και λογικά θα χάσει βαθμούς).Η Κάλιαρι με 34 βαθμούς δεν κινδυνεύει (10 πάνω από τον υποβιβασμό) και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της μακριά από το γήπεδό της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1Χ (2,15-3,10), η Σιένα παίζει (γι άλλο ένα παιχνίδι) την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα απέναντι σε αντίπαλο που δεν έχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον.


318 : Νάπολι - Αταλάντα

Η Νάπολι στους τελευταίους της αγώνες κατάφερε να γκρεμίσει τις ελπίδες της για τίτλο (ειδικά μετά και την ήττα από το Κίεβο).Ο Καβάνι δεν σκοράρει και συνεπώς η Νάπολι δεν σκοράρει.Με όλα αυτά, η απόσταση από την κορυφή αυξήθηκε στους 9 βαθμούς και η διαφορά από την 3η Μίλαν μειώθηκε στους 2. Η Αταλάντα έκανε 2 σερί νίκες και έχει 33 βαθμούς με τους οποίους αισθάνεται σχετικά άνετα ως προς την παραμονή της (Η Σιένα έχει 24... ). Στα εκτός έδρας μπορεί να χαρακτηριστεί κακή,έχει πετύχει μόλις 12 γκολ και ηττήθηκε 8 φορές,δεχόμενη 21.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 (1,40 ) Η Νάπολι πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσει και να αρχίσει να κερδίζει αν θέλει να παραμείνει στην 2η θέση  και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μία ευκαιρία.


ΠΡΟΤΑΣΗ

278 : Μπολόνια - Γιουβέντους   2 (1,60)

298 : Σιένα - Κάλιαρι                 1Χ (2,15-3,10)

318 : Νάπολι - Αταλάντα           1 (1,40 )

ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1031
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ :  6 ΜΟΝΑΔΕΣ (αρα 12 λόγω ανοικτής διπλής )

1 σχόλιο: