Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Υπάρχουν επιλογές

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πλήρη αγωνιστική εξέλιξη σε ολόκληρη την Αγγλία και σήμερα Δευτέρα. Εξαίρεση αποτελεί η Premier League. Κατά τ' άλλα Championship, League One, League Two και Conference βρίσκονται στις επάλξεις. Το ίδιο και η στήλη για το στοιχηματικό κομμάτι.

Χθες, δεν μας βγήκε η επιλογή της Άστον Βίλα. Ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος όπου κέρδιζε 1-0, αλλά στο δεύτερο μέρος έχασε δίκαια.

Προχωράμε στα σημερινά . . .

Σήμερα το πρόγραμμα στο "νησί" μου αρέσει. Έχω φορμαρισμένες ομάδες σε καλές αποδόσεις και επίσης καλές ομάδες σε υψηλές αποδόσεις. Μετά τις 19:00, θα γνωρίζω αν ήταν για καλό που μου άρεσε το πρόγραμμα . . .

Πάμε λοιπόν...


Championship



Η κύρια επιλογή μου είναι το διπλό της Νότιγχαμ στο 2,70. Μια ομάδα η οποία μετά την αλλαγή προπονητή, βρήκε την χημεία που έψαχνε και "πιάσει" τοπ φόρμα. Αήττητη για πολύ καιρό, κερδίζει συνεχώς και η Μπέρνλι βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Χωρίς νίκη στα τελευταία παιχνίδια της και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι. Στο 2,70 είναι επιλογή το διπλό.

Δευτερεύουσα επιλογή είναι ο άσσος της Μπάρνσλεϊ στο 3,40. Εδώ με προσέλκυσε η απόδοση. Δεν περίμενα 3,40 στον άσσο. Η Μπάρνσλεϊ, είναι καλή εντός έδρας στα τελευταία παιχνίδια, είναι πεισματάρα ομάδα και έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς. Από την άλλη η Λέστερ, πολύ κακή. Χωρίς νίκη για έξι παιχνίδια. Την κόντραρα την Παρασκευή και δικαιώθηκα. Την είδα κιόλας και δεν μου άρεσε (αν και έπαιζε με 10 από το 3ο λεπτό). Είναι σε άσχημη φάση η Λέστερ και κρατάω τον υψηλό άσσο.

 

League One



Από εδώ έχω μόνο ένα σημείο. Είναι ο άσσος της Ντονκάστερ στο 3,20. Τις αποδόσεις τις περίμενα ανάποδα. 3.20 στο διπλό και 2.40 στον άσσο. Και έχω 3.20 στο άσσο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 3.20 στην πρωτοπόρο ομάδα... Λες και η Σουίντον είναι σε καμιά φόρμα με 4-5 σερί νίκες. Μέτρια είναι και η Ντονκάστερ η καλύτερη της κατηγορίας. Κρατάω τον άσσο.

 

League Two



Η καλύτερη επιλογή μου είναι το διπλό της Πλίμουθ στο 3,13. Φορμαρισμένη ομάδα, με τρεις σερί νίκες, που βρήκε τον εαυτό της τελευταία. Και από την άλλη μία Γιορκ η οποία δεν έχει ούτε μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Δείγμα πολύ κακής κατάστασης. Και η απόδοση του διπλού στο 3,13 εως 3.20. Πηγαίνω με την φορμαρισμένη ομάδα που είναι η Πλίμουθ.

Επίσης, κρατάω το διπλό της Νορθάμπντον στο 3,60. Γνωρίζω ότι ποντάρω σε μία μέτρια ομάδα εκτός έδρας. Ναι... Η Νορθάμπντον, είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας αλλά είναι μέτρια ως κακή εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να δίνεται στο 3,60. Η Τσέλτεναμ, είναι μέτρια γενικά αλλά εντός έδρας είναι καλή. Ρισκάρω στο διπλό γιατί έχει αξία βάση της δυναμικότητας των δύο ομάδων.

 

Conference



Το καλύτερο σημείο μου από εδώ είναι το διπλό της Χάϊντ στο 2,75. Μία ομάδα που έχει πέντε σερί νίκες και άρα βρίσκεται σε τοπ φόρμα. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να είναι. Αποτελεσματική και εκτός έδρας τον τελευταίο καιρό. Και η Μπάροου, δείχνει καλά δείγματα στα τελευταία παιχνίδια αλλά η φόρμα της Χάϊντ σε συνδυασμό με το 2,75 που δίνεται με οδηγούν στη επιλογή του διπλού.

Μου αρέσει και ο άσσος της Λίνκολν στο 2,50. Είναι φορμαρισμένη (τρεις σερί νίκες) και έχει καλή τιμή (2,50). Και από την άλλη, η Κέϊμπριτζ έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τρία ματς. Άρα, έχω ομάδα φορμαρισμένη κόντρα σε ντεφορμέ. Κρατάω τον άσσο της Λίνκολν.

 

FA CUP



Κρατάω το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο 2,80. Πιστεύω, ότι λανθασμένα δίνεται τόσο ψηλά η Μαν Γιουν. Είναι σε άριστη κατάσταση, ο Σερ Άλεξ ξεκούρασε παίκτες το Σάββατο, κυνηγάει τον θεσμό... Η Τσέλσι, δεν είναι καλά γενικότερα. Δεν πείθει αγωνιστικά. Μοιάζει άδεια στον άξονα, πολλά προβλήματα στις σχέσεις προπονητή - οπαδών, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ... Η Μαν Γιουν, η οποία σκοράρει συνεχώς και βγάζει πολύ καλή εικόνα πιστεύω ότι μπορεί αν βγάλει το διπλό κόντρα στην Τσέλσι.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 774,65 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (1/4/2013):
Μονά αποδεκτά
Τσέλτεναμ - Νορθάμπντον 2 (3.60), 16 μονάδες
Σύστημα Trixie (2-3): Πλίμουθ (3.13) - Νότιγχαμ (2.70) - Χάϊντ (2.75). Με 12 μονάδες στις τρεις δυάδες και 6 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 42 μονάδες
Σύστημα Yankee (2-3-4): Λίνκολν (2.50) - Μπάρνσλεϊ (3.40) - Ντόνκαστερ (3.20) - Μαν Γιουν (2.80). Με 3.5 μονάδες στις έξι δυάδες, 1.75 μονάδες στις τέσσερις δυάδες και 1.25 μονάδες στην τετράδα. Σύνολο: 29,25 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 87,25 μονάδες
Υπόλοιπο: 687,40 μονάδες

1 σχόλιο: