Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Giorgos Bet: Ολα για την κορυφή στην Ιταλία!

 Αγώνες με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία διεξάγονται αυτή την αγωνιστική στην Ιταλία που αφορούν κυρίως τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.





126 : Νάπολι - Γιουβέντους

Ντέρμπι κορυφής με την Νάπολι να αναζητά την νίκη που θα την φέρει σε απόσταση 3 πόντων από την κορυφή.Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και πιθανόν θα απουσιάσει ο έμπειρος στόπερ Γκαμπερίνι.Η Γιουβέντους μετά την ήττα από την Ρόμα (με το φοβερό γκολ του Τότι) κέρδισε εύκολα την Σιένα με 3-0 και πηγαίνει με ''αέρα'' 6 βαθμών στην Νάπολι.Απουσιάζει ο Κιελίνι και την αμυντική τριάδα θα απαρτίζουν οι Μπαρτζάλι-Μπονούτσι-Πελούσο.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Τα ρέστα της για τίτλο η Νάπολι,αρκεί το χ  στην Γιουβέντους. Δύσκολα πιάνεται στοιχηματικά το ματς,αλλά θα πάω με το Χ2 της Γιουβέντους (3,15-2,40).


259 : Μίλαν - Λάτσιο

Άλλο ένα παιχνίδι που θα κρίνει ευρωπαϊκή θέση με την Λάτσιο να βρίσκεται 2 βαθμούς παραπάνω από την φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Μίλαν.Καλή στην έδρα της η Μίλαν (9 νίκες και 4 ήττες) με 12 γκολ παθητικό,ενώ  μέτρια στα εκτός η Λάτσιο με 4 νίκες αλλά μόλις 12 γκολ(από τις χαμηλότερο παραγωγικές στα εκτός έδρας παιχνίδια).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η έδρα δίνει στο προβάδισμα στην Μίλαν,αλλά η Λάτσιο παραμένει επίφοβος αντίπαλος. Με ρίσκο ο άσος της Μίλαν (1,60) όπως και πιθανό UNDER (1,75)


281 : Τορίνο - Παλέρμο

Αδιάφορο Τορίνο (στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη) ενάντια στον τελευταίο του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Μένουμε μακριά, NO BET


295 : Κατάνια - Ιντερ

2 βαθμοί στέκονται ανάμεσα στην Κατάνια και μια ευρωπαϊκή θέση και το ματς αυτό είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους γηπεδούχους ( που διανύουν μια από τις καλύτερες σαιζόν της ιστορίας τους ) να δείξει ότι έχει το κάτι παραπάνω ώστε να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.Από την άλλη πλευρά η Ιντερ δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση  μετά και την ισοπαλία με την Μίλαν (1-1) και έχει αρκετές σημαντικές απουσίες (Μιλίτο-Ρανόκια-Ναγκατόμο).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Αξίζει να ρισκάρουμε για την Κατάνια που έχοντας το παιχνίδι μπροστά στο κοινό της καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μια ''βαριά'' φανέλα όπως της Ιντερ. 1 Χ λοιπόν για κάλυψη (2,20-3,30).


296 : Μπολόνια - Κάλιαρι

Φορμαρισμένες και οι 2 ομάδες που προέρχονται από 2 σημαντικές νίκες.Η Μπολόνια νίκησε την Φιορεντίνα με γκολ του γνωστού μας, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου,που αγωνίστηκε 17 λεπτά ως αλλαγή και κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.Η Κάλιαρι κέρδισε το Τορίνο 4-3 σε ένα γεμάτο παιχνίδι, βρίσκεται 10 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και 2 πάνω από την Μπολόνια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Παρα τις δηλώσεις των προπονητών πρόκειται για παιχνίδι δίχως άγχος αφού αμφότερες έχουν την δυνατότητα να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) στα επόμενα παιχνίδια.Προτιμώ να μένω μακριά από τέτοια άτυπα φιλικά,οπότε NO BET.


297 : Πεσκάρα - Ουντινέζε

Η προτελευταία Πεσκάρα προέρχεται από 4 ήττες και 1 ισοπαλία, 5 βαθμούς μακριά από την σωτηρία.Ωστόσο αυτή η θέση της μόνο τυχαία δεν είναι καθώς είναι απογοητευτική τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.Η Ουντινέζε βρίσκεται 9η με 37 βαθμούς και δεν έχει ουσιαστικούς στόχους αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση στην 5αδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Ομάδα που μάχεται για παραμονή (έστω και στην τραγική αυτή φόρμα) εναντίον αδιάφορου αντίπαλου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή.Ας το αφήσουμε στην άκρη καλύτερα, ΝΟ ΒΕΤ.


298 : Σαμπντόρια - Πάρμα

Ισοβαθμούν οι 2 ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα όμως διανύουν εντελώς αντίθετες πορείες. Η γηπεδούχος είναι φορμαρισμένη και ειδικά στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο.Η Πάρμα με 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια της,αλλά θα παρουσιαστεί χωρίς απουσίες μετά από καιρό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η πολύ καλές εμφανίσεις των γηπεδούχων και η καλή αμυντική τους λειτουργία ευνοούν το 1 (2,10). Πιο σίγουρο και το UNDER (1,45).


299 : Σιένα - Αταλάντα

Η Σιένα με 21 βαθμούς βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την σωτηρία και 6 από την αντίπαλό της.Παρά την ήττα από την Γιουβέντους η Σιένα έχει ευνοϊκό πρόγραμμα και μπορεί να τα καταφέρει.Η Αταλάντα δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες με μια ενδεχόμενη ήττα οπότε θα κοιτάξει και την άμυνά της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Με ρίσκο ο άσος της Σιένα (2,10), θα προτιμήσω το UNDER (1,55) αφού και οι 2 ομάδες έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και προβλέπεται και κλειστό παιχνίδι.


300 : Φιορεντίνα - Κίεβο

Εύκολο θεωρητικά ματς για την Φιορεντίνα που με νίκη φτάνει τους 45 βαθμούς και την πρώτη 5αδα. Το Κίεβο με 29 βαθμούς (8 πάνω από τον υποβιβασμό) δεν μπορεί να προξενήσει ζημιά,ειδικά με τις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 (1,35)


ΠΡΟΤΑΣΗ


126 : Νάπολι - Γιουβέντους      X2 (ανοικτη διπλη) (3,15-2,40)

259 : Μίλαν - Λάτσιο                UNDER (1,75)

298 : Σαμπντόρια - Πάρμα      1 (2,10)



ΚΕΦΑΛΑΙΟ :1049,79
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ : 3 ΜΟΝΑΔΕΣ    (αρα 6 λογω ανοικτής διπλής)


 







3 σχόλια:

  1. Εγω θα πονταρα μια ψιλη στο διπλο της Παλερμο, παντως, Γιωργο. Για το λογο που αναφερεις. Αδιαφορο Τορινο, καιγεται η Παλερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει μια λογικη και αυτο,αλλα τετοιου τυπου ματς προτιμω να τα αποφευγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιένα έχω την Κυριακή... Στον άσσο...

    Βγάζει μία αυταπάρνηση και μία μαχητικότητα.. Δεν τα παρατάει... Και έχει εμπειρία..

    Και η Αταλάντα είναι άστα να πανε εδω και καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή