Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Nick: Και η Δανία στις ''αρμοδιότητες''

Καλησπέρα σε όλους. Ίσως είναι παράξενο που γράφω Πέμπτη στοιχηματικό άρθρο, αλλά ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες, ότι απο 'δω και πέρα σε αυτή τη στήλη, πέρα από τα 5 ήδη υπάρχοντα πρωταθλήματα (Γερμανία 1, Γερμανία 2, Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία), προστίθεται και η πρώτη κατηγορία της Δανίας, με την οποία θα ασχοληθούμε σήμερα, και στο εξής.

Άρα, πλέον στη στήλη με τα ''Γερμανόφωνα'' πλέον θα φιλοξενούνται 6 πρωταθλήματα, κάτι που κάνει πιο εύκολη πσιτεύω την καταστάλαξη των επιλογών μας. Πάμε να δούμε τις έχουμε σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Δανίας, λοιπόν, που έχουμε μία δυάδα.


Σιλκεμποργκ-Σοντερισκε goal goal: Είναι δύο ομάδες που τις έχουν προδώσει καθαρά οι άμυνές τους, γι' αυτό και αποτελούν τους ουραγούς (ισόβαθμες) του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν πιο παραγωγικές επιθέσεις από άλλες 3-4 ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα, ωστόσο αδυνατούν να πάρουν αποτελέσματα λόγω κάκιστων αμυνών. Γκολ εκατέρωθεν, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μιντιλαντ-Κοπεγχαγη 2: Η Κοπεγχάγη είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς είναι πρώτη με διαφορά 16 βαθμών (!) από τη δεύτερη Ράντερς, ενώ είναι σε άριστη φόρμα με 9 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς της! Από την άλλη, η Μίντιλαντ είναι από τις πιο αδιάφορες ομαάδες του πρωταθλήματος, καθώς απέχει 13 βαθμούς από την προνομιούχο 2η θέση, αλλά και άλλους 6 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες από αυτήν πιο κάτω. Λογικό το 2, σε καλή απόδοση (1,80).


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Δυάδα: Σίλκεμποργκ g/g (1,70) - Κοπεγχάγη (1,80)  Χ 14 μονάδες                     
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 879 μονάδες

2 σχόλια:

  1. η μονη επαφη που ειχα με το δανεζικο πρωταθλημα ηταν το football manager 2012 :p ... τοτε η σιλκεμποργκ ειχε καλουτσικη ομαδα ,τωρα ομως....
    η κοπενχαγη πιο γνωστη ομαδα,παιζει κ ευρωπη ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκλειστηκε απο το Γιουροπα η Κοπεγχαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή