Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Nick: Πολλά γκολ στη Βεστφαλία


Καλησπέρα σε όλους. Επανέρχεται, λοιπόν, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη με ωραία ματς για την επαναληπτική φάση των 16.

Θα πάμε να δούμε ξεχωριστά το κάθε ματς, ώστε να καταλήξουμε στο συστηματάκι μας για σήμερα και αύριο.






Μαν. Γιουν.-Ρεάλ: Στο πρώτο ματς ήμουν από τους λίγους που το έβλεπαν under και δικαιώθηκα. Και αυτή τη φορά θα έχουμε ένα ματς ωραίο, αλλά απρόβλεπτο σε κάθε περίπτωση. NO BET.

Ντόρτμουντ-Σαχτάρ over 3,5: Αναμφίβολα το καλύτερο ζευγάρι των 16. Μπορεί να μην είναι τα ονόματα του Μαν Γιουν-Ρεάλ, Μίλαν-Μπάρτσα ή Άρσεναλ-Μπάγερν, αλλά είναι δύο ομαδάρες που έχουν ρίξει πολύ βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και παράγουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και γκολ. 2-2 το πρώτο ματς, αν όχι το ίδιο σκορ σήμερα, σίγουρα θα μπουν πάνω από 3 γκολ.

Γιουβέντους-Σέλτικ under 2,5: Εντάξει, με το 0-3 στο πρώτο ματς είναι φανερό ότι η Γιούβε είναι ήδη στα προημιτελικά. Τη βλέπω στον επαναλητπικό να κερδίζει πάλι, αλλά αυτή τη φορά με λίγα γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων, λόγω της δύσκολης συνέχειας στα πρωταθλήματά τους, όπου καλούνται να παραμείνουν στην κορυφή ως το τέλος. Under 2,5 λοιπόν, με πολύ καλή απόδοση (2 φράγκα).

Παρί-Βαλένθια goal goal: 1-2 η Παρί στο πρώτο παιχνίδι και με το 1,5 πόδι στους 8. Και πάλι θα έχουμε ανοιχτό ματς, με πολλές φάσεις και ένταση, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και δεν κλείνονται πίσω. Πρώτη επιλογή το goal goal, εναλλακτική το over 2,5.



ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Trixie (2-3): Ντόρτμουντ over 3,5 (2,30)
                                                    Γιουβέντους under 2,5 (2,00)
                                                    Παρί g/g (1,80)
                             4 μονάδες στις δυάδες, 3 στην 3άδα
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 928 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου