Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

GiorgosBet : Με φόντο την Ευρώπη και την 2η θέση

Με φόντο το τσάμπιονς λιγκ συνεχίζονται οι αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος,με την διεκδίκηση της 2ης θέσης από 3 ομάδες (Νάπολι-Μίλαν-Φιορεντίνα) και τέλος με το ντέρμπι Ίντερ - Γιουβέντους.


Σήμερα θα ποντάρω στους διεκδικητές της 2ης θέσης,όπου όλοι αγωνίζονται εκτός έδρας (πράγμα που αποτελεί ρίσκο βέβαια,αλλά  αυτό είναι και το ωραίο με το στοίχημα).






169 : Κάλιαρι - Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα κάνει μία από τις καλύτερες σαιζόν της και με 51 βαθμούς διεκδικεί μια θέση στην 3αδα (54 βαθμούς η Μίλαν και 56 η Νάπολι). Την επόμενη εβδομάδα θα αναμετρηθεί με την Μίλαν στην έδρα της,οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει μπροστά,με την προϋπόθεση ότι θα πάρει το διπλό σήμερα.Η Κάλιαρι είναι στην μέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.Τα πάει αρκετά καλά στην έδρα της με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 15 αγώνες,ενώ και η Φιορεντίνα  έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 14 αγώνες εκτός.
Από άποψη φόρμας η Φιορεντίνα έχει 3 συνεχόμενες νίκες!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 2 (2,15)


248 : Κίεβο - Μίλαν

2 ομάδες που είναι σε φόρμα(2 και 3 συνεχόμενες νίκες αντίστοιχα),με την Μίλαν όμως να έχει το μεγαλύτερο κίνητρο,αφού θέλει την νίκη για να συνεχίσει να διεκδικεί την 2η θέση από την Νάπολι.Παρόμοια περίπτωση με τον προηγούμενο αγώνα, η Κίεβο έχει 35 βαθμούς,μια απόσταση ασφαλείας δηλαδή από τις τελευταίες θέσεις,ενώ δέχεται δύσκολα γκολ στην έδρα της (13 γκολ παθητικό). Η Μίλαν βέβαια έχει τους Μπαλοτέλι και Ελ Σαραουί σε φόρμα,που δείχνουν ικανοί να σκοράρουν εύκολα,ειδικά όταν παίζεται μια θέση στο τσάμπιονς λίγκ της επόμενης περιόδου.
Το καλύτερο σημείο της αγωνιστικής,φορμαρισμένη Μίλαν,σουπερ Μάριο σκοράρει συνέχεια και 1,65 απόδοση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 2 (1,65)


272 : Τορίνο - Νάπολι

Άλλο ένα παιχνίδι που διεξάγεται υπό τις ίδιες συνθήκες, η 2η Νάπολι ταξιδεύει στο Τορίνο με σκοπό να διατηρηθεί στην 2η θέση και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Ίντερ.Το Τορίνο είναι και αυτό στο κλαμπ των παραπάνω ομάδων με 35 βαθμούς, δηλαδή σχεδόν σωμένη ομάδα,άρα θα ποντάρω ξανά στην ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και την 2η καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών μετά την Γιουβέντους (6 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 14 αγώνες).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : χωρις Καβάνι η Νάπολι και ασταθής τελευταία,οπότε για κάλυψη Χ2  (3,20 - 2,15)



ΠΡΟΤΑΣΗ :

169 : Κάλιαρι - Φιορεντίνα                  2 (2,15)

248 : Κίεβο - Μίλαν                            2 (1,65)

272 : Τορίνο - Νάπολι                         Χ2 (3,20 - 2,15)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1049,55 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ : 3 μονάδες (άρα 6 λόγο ανοικτής διπλής)

1 σχόλιο:

  1. Κατάνια βλέπω Γιώργομ εσα στην Λάτσιο. 3.80 το βρήκα χθες...

    Και γιατί όχι Ρόμα...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή