Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Geobet: Χετάφε - Σαραγόσα


Καλό μήνα και καλώς να μας μπει η Άνοιξη.....
με το παιχνίδι Χετάφε - Σαραγόσα απόψε στις 22.00 ανοίγει η αυλαία της 26ης Αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο "Αλφόνσο Πέρεθ". Το παιχνίδι έχει φαβορί και αξίζει κάποιο ποντάρισμα.




Λίγο η φόρμα των γηπεδούχων λίγο οι πολύ σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων στα χαφ γέρνουν το παιχνίδι προς τα αριστερά. Η Χετάφε προέρχεται από 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια της (2 σερί) . Στο τελευταίο μάλιστα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στην Μαγιόρκα βελτίωσε την απόδοση της στο β' ημίχρονο και έφτασε στο τελικό 1-3. Βέβαια η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι-διαιτητικό λάθος. Over 3,5 τα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτου έδρας.

Από την άλλη η Σαραγόσα ήταν η αδικημένη της υπόθεσης για ακόμα ένα παιχνίδι. Αν και προηγήθηκε με 2-0 της Βαλένθια δέχθηκε την μείωση του σκορ από καθαρό οφσάιντ, ενώ και στο 90'  με το σκορ στο 2-2 της ακυρώθηκε λανθασμένα καθαρό γκολ. Η παραγωγή γκολ φτωχή μακριά από το "Ρομαρέδα" μόλις με 1 γκολ. Στον απολογισμό του ίδιου παιχνιδιού ο τραυματισμός του πολύτιμου χαφ Απόνιο (23 συμμετοχές, 7 γκολ) αλλά και του πρώτου τερματοφύλακά της Ρομπέρτο. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει η Σαραγόσα θα παραταχθεί με τον τρίτο πορτιέρο της λόγω τιμωρίας του δεύτερου Λέο Φράνκο.

Πιστεύω ότι δύσκολα η εύκολα θα επιβεβαιωθεί ο άσσος του 1,90.

*Εναλλακτικά εάν η απόδοση του άσσου ήτανε ακόμα χαμηλότερα θα άξιζε ένα ποντάρισμα στο 1,95 τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.


Αρχική κάβα : 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα : 952μονάδες
Ποντάρισμα (01/03/2013)
Μονό : Χετάφε - Σαραγόσα 1 1,90 (bet365) Χ 12 μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 940 μονάδες

1 σχόλιο: