Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Nick: Σύστημα από Zweite Liga


Καλησπέρα σε όλους. Όπως είπα και στην ανάλυση του αγώνα Λεβερκούζεν-Μπάγερν, που ανέβασα χθες το βράδυ, στοιχηματικά ήμουν κακός χθες, και σήμερα θέλω να ''επανορθώσω'' με μία 2άδα από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.


Το σύστημα που θα έχω για σήμερα είναι το το 3-4. Και τα 4 ματς, θα τα έχω under 2,5, μιας και όλες οι ομάδες που παίζουν σήμερα, είναι από τις χαρές του under 2,5:

Καϊζερσλάουτερν-Ινγκόλσταντ: Εννοείται ότι η Λάουτερν θέλει τη νίκη, ενώ από την άλλη η Ινγκολστάντ είναι αδιάφορη τελείως. Και οι δύο ομάδες, ωστόσο, είναι 3η και 4η αντίστοιχα στην΄ατυπη βαθμολογία under 2,5 στο πρωτάθλημα, κι έτσι θα δούμε λίγα γκολ.

Ρέγκενσμπουργκ-Άουε: Η Ρέγκενσμπουργκ χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί, αφού είναι τελευταία και το ρόστερ της είναι το χειρότερο της κατηγορίας, ενώ από την άλλη η Άουε, την εμπιστευτήκαμε το προηγούμενο ΣΚ για under 2,5 και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, μιας και έχει πολύ καλή άμυνα αλλά υστερεί επιθετικά.

Άαλεν-Σαντχάουζεν: Εδώ παίζει η 1η στα under 2,5 της κατηγορίας (Άαλεν), με την 2η στα over 2,5 (Σαντχάουζεν). Ωστόσο, σε αυτό το ματς καμία από τις δύο δεν καίγεται για τη νίκη, με την Άαλεν να έχει σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ από τη Σαντχάουζεν, η οποία προφανώς θα κλειστεί για το Χ.

Δυναμό Δρ.-Κολωνία: Εδώ κι αν είναι οι δύο χαρές του under 2,5. Δύο ομάδες με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, η οποία και στις δύο περιπτώσιες τις έχει κρατήσει ζωντανές στους -διαφορετικούς για καθεμία- στόχους τους. Θα δούμε σίγουρα κλειστό ματς, χωρίς γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες θα θέλουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Σύστημα 3-4: Λάουτερν under 2,5 (1,70) - Άουε under 2,5 (1,75) - Άαλεν under 2,5 (1,75) - Δυναμό under 2,5 (1,70)   Χ 8 μονάδες στις τριάδες, 5 στην 4άδα
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 916,88 μονάδες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου