Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Premier League: Match Preview 01-02-03/03/13

Καλησπέρα και Καλό ΣΚ σε όλους/ες από το παγωμένο Λονδίνο (πολικές θερμοκρασίες και πάλι)! Φουλ αγωνιστική δράση το Σάββατο κυρίως και μόνον από έναν αγώνα Κυριακή και Δευτέρα για την Premier. 

Το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Βόρειο Λονδίνο με τις γειτόνισσες (τα γήπεδά τους απέχουν απόσταση 5 μίλια ή αλλιώς 2 στάσεις μετρό), Tottenham και Arsenal. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα είναι απλά ένα ακόμη ντέρμπι γοήτρου, αλλά έχει και πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. Ας αναλύσουμε τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε...

Σάββατο 02/03/2013
17:00 Chelsea - West Bromwich Albion
          Everton - Reading
          Manchester Utd - Norwich City
          Southampton - QPR
          Stoke City - West Ham Utd
          Sunderland - Fulham 
          Swansea - Newcastle
19:30 Wigan Athletic - Liverpool
Κυριακή 03/03/2013
18:00 Tottenham - Arsenal
Δευτέρα 04/03/2013
22:00 Aston Villa - Manchester City

Επιλογές - Ποντάρισμα

  • Swansea - Newcastle: Goal-Goal (με απόδοση 1.61)
  • Southampton - QPR: 1, (με απόδοση 1.88)
Στη συγκεκριμένη δυάδα (συνολική απόδοση 3) θα ποντάρω 20,00 €. Επομένως το προσδοκώμενο κέρδος θα είναι: 60.00 €. 
  • Tottenham - Arsenal: 1, (με απόδοση 2.25)
Μονό αποδεκτό με ποντάρισμα 14.00 €, συνολικό κέρδος 31.50 €. 

Ανάλυση Σκεπτικού

Και οι δύο ομάδες έχουν σωθεί, ενώ δεν στοχεύουν και για κάτι παραπάνω, παρά μόνον για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να στρώσουν ομάδα για του χρόνου. Ίσως λίγο παραπάνω το χρειάζεται η Newcastle από την στιγμή που δεν έχει σωθεί και μαθηματικά. 

Πλέον και οι δύο ομάδες παίζουν καλά και σκοράρουν. Η Swansea από την αρχή του πρωταθλήματος αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και χαίρεσαι να την βλέπεις. Η Newcastle από την άλλη, έστρωσε μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι νέες προσθήκες βοήθησαν πολύ. 

Για αυτό και θα προτιμήσω το Goal - Goal, που το βλέπω πολύ δυνατό, σε αντίθεση με κάποιο μονό αποδεκτό σημείο (1, Χ ή 2). Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει με νικήτρια την Swansea με 0-2. Αλλά άλλη η ομάδα τότε και άλλη τώρα...

Θα έχουμε και φιέστα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τους κύκνους, οπότε εύκολα μπορεί να γίνει "κηδεία". Αυτό πάντως που μας ενδιαφέρει είναι σκοράρει κάποιους από τους 2 νωρίς!

Όλοι μας περιμέναμε την ανάκαμψη της QPR και ποντάραμε πολλές φορές στις νίκες της, που τελικά όμως δεν ήρθαν ποτέ. Κάποιες ισοπαλίες και αυτό ήταν. Από την άλλη η Southampton με την πρόσληψη του Mauricio Pochettino αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να μην πήρε πολλά αποτελέσματα, αλλά είναι ορατό ότι η ομάδα θα σωθεί, το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει με την QPR. 

Να δούμε λοιπόν ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του, ο Pochettino (41χρ.) ή ο Redknapp (66 χρ.) - έχουν μαζί γενέθλια το Σάββατο!!! Αν και πρώην προπονητής της Southampton ο Άγγλος δε νομίζω ότι θα τύχει της καλύτερης αντιμετώπισης από τους οικοδεσπότες, αφού μαζί του η ομάδα έπεσε στην Championship το 2004/5. 

2 νίκες στα 27 ματς της Premier League η QPR, μία από τις χειρότερες επιδόσεις όλων των εποχών. Οι R's έχουν σκοράρει τα μισά γκολ από αυτά που έχει σκοράρει φέτος η ομάδα των Αγίων!!!

Εδώ στην Αγγλία ακούω έντονα ότι η Άρσεναλ θα είναι η νικήτρια του ντέρμπι. Εγώ πάλι έχω σοβαρές αμφιβολίες για αυτό. Έχω δει και τις 2 ομάδες σε πολλά παιχνίδια φέτος και πιστεύω πολύ στη νίκη των Spurs. 

Μόνον θετικά σχόλια έχω να κάνω για το φετινό σύνολο του AVB. Από την άλλη μόνο αρνητικά για το φετινό θίασο του Arsene...

Τι να πρωτοσχολιάσεις για την ομάδα των κανονιέρηδων: 
  • Την απουσία ενός στάρ στο ρόστερ, 
  • την απουσία ενός σοβαρού φορ, 
  • την απουσία καθαρόαιμου αμ. χαφ (6άρι), 
  • την γελοία άμυνα, 
  • το μετριότατο σύνολο
  • ή τον ίδιο τον προπονητή που φαίνεται να τα έχει χάσει. Αυτό που τον απασχολεί είναι κυρίως το χαλασμένο φερμουάρ στο μπουφάν του...
Από την άλλη ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στα αγγλικά δεδομένα και είναι πολύ τυχερός που έχει στην ομάδα του τον Gareth Bale. Ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί στην Premier φέτος, το καλοκαίρι θα γίνει "πόλεμος" για το που θα συνεχίσει. Σήμερα πάντως ήρθαν στην επιφάνεια νέα δεδομένα υποτίθεται από την πλευρά του παίκτη ότι δεν καίγεται να φύγει, ειδικά αν η ομάδα βγει στο Ch. League και ενδυναμωθεί (που πιστεύω ότι θα τα κάνει και τα δύο). 

Πάντως ό,τι και να γίνει στο ματς, εγώ πραγματικά ποντάρω στην πιο σοβαρή ομάδα. Δε με ενδιαφέρει και ας έρθει 0-3, θα ξέρω ότι έχω πάει με την σωστή επιλογή. 

Καλή τύχη σε όλους!!! 

Νέο Υπόλοιπο Μπάγκας: 840.00 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου