Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

GiorgosBet : Στην μάχη της παραμονής


Μεσοβδόμαδα συνεχίζεται η δράση στην Ιταλική Serie B, με το πρωτάθλημα να μπαίνει σιγά - σιγά στην τελική ευθεία καθώς απομένουν 9 αγωνιστικές ακόμα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πάντα έχουν κριθεί. Το αντίθετο μάλιστα, η αγωνία κορυφώνεται τόσο στην διεκδίκηση μια θέσης ανόδου στην μεγάλη κατηγορία όσο και στην μάχη της παραμονής.

157 : Άσκολι - Γκροσέτο

Η Γκροσέτο έχει ήδη υποβιβαστεί, το έχουν καταλάβει όλοι (παίκτες-προπονητής-οπαδοί) και έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά. Είναι τελευταία (22η θέση) με 13 βαθμούς διαφορά από τα μπαράζ υποβιβασμού  διαφορά που δεν καλύπτεται. Η Άσκολι όμως έχει κάθε κίνητρο να επιδιώξει την νίκη αφού αυτή τη στιγμή με 37 βαθμούς  είναι 18η (στα μπαράζ υποβιβασμού δηλαδή)  αλλά με νίκη μπορεί να ανέβει μέχρι και στην 12η θέση!
Από στατιστικά στοιχεία ,η Άσκολι δεν έχει κερδίσει ποτέ την σημερινή της αντίπαλο  μετρώντας 7 ήττες και 4 ισοπαλίες. Η Γκροσέτο πάλι έχει μόλις 1 εκτός έδρας νίκη σε 16 αναμετρήσεις φέτος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Ποντάρω στην Άσκολι που έχει κίνητρο να κερδίσει , 1 (1,75)
 (το καλύτερο σημείο της αγωνιστικής απο Serie B σήμερα)



159 : Βίρτους Λαντσιάνο - Βιτσέντζα

Αναμέτρηση με φόντο την παραμονή,όπου ο καθένας χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για παραμονή. Η Λαντσιάνο είναι 16η με 38 βαθμούς,έχοντα 6 βαθμούς διαφορά από την αντίπαλό της που βρίσκεται στην 20 θέση. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα αυξήσουν την διαφορά τους από τις θέσεις που οδηγούν στις ''περιπέτειες'' του υποβιβασμού,ενώ από την άλλη η Βιτσέντζα θέλει να ξεφύγει από τις θέσεις οδηγούν στον υποβιβασμό.Σκόραρε 12 γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και αυτό ήταν αρκετό για να πάρει 4 υπερπολύτιμες νίκες ,στην συνέχεια όμως γκελάρει στην έδρα της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1Χ (2,10 - 2,90 ), η Λαντσιάνο δεν πρέπει να χάσει και η έδρα της δίνει το πλεονέκτημα σ αυτή την αναμέτρηση.


161 : Κροτόνε - Σπέτσια

Άλλη μια μάχη με φόντο την παραμονή,η 13η Κροτόνε αντιμετωπίζει την 19η Σπέτσια με μόλις 3 βαθμούς να τις χωρίζουν (39 και 36 αντίστοιχα). Και οι 2 προέρχονται από ήττα,η Σπέτσια μάλιστα ηττήθηκε με 1-3 στην έδρα της και συμπλήρωσε 8 παιχνίδια χωρίς νίκη.Έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο τέλος του αγώνα. Η Κροτόνε προηγήθηκε με 0-2 αλλά στο τέλος κατάφερε να δεχτεί 3 γκολ και να χάσει. Στην έδρα της ωστόσο εμφανίζεται πιο σταθερή με 9 νίκες σε15 αγώνες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Με νίκη σήμερα η Κροτόνε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή, η Σπέτσια είναι σε κακή κατάσταση οπότε 1 (2,00).


Για την βαθμολογία του πρωταθλήματος δείτε εδώ : http://betgrass.blogspot.gr/p/blog-page.html


ΠΡΟΤΑΣΗ :


157 : Άσκολι - Γκροσέτο                                    1 (1,75)


159 : Βίρτους Λαντσιάνο - Βιτσέντζα                    1X (2,10-2,90) ανοικτη διπλη

161 : Κροτόνε - Σπέτσια                                                1  (2,00)



ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1055,45 μοναδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ : 3 μοναδες (αρα 6 λόγω ανοικτής διπλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου