Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Μαζεμένες αγωνιστικές

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα Παρασκευή υπάρχει γεμάτο πρόγραμμα στα Αγγλικά Πρωταθλήματα. Σήμερα και αύριο, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής  για τις Αγγλικές κατηγορίες (με εξαίρεση την Premier) και τη Δευτέρα, υπάρχει ξανά πλήρη δραστηριότητα σε όλες τις Αγγλικές κατηγορίες (με εξαίρεση την Premier).

Οπότε θα υπάρξουν, δύο αγωνιστικές η μία πάνω στην άλλη με 1-2 μέρες για ξεκούραση στις ομάδες. Χρειάζεται προσοχή, καλή μελέτη γιατί πάντοτε τα κολλητά προγράμματα δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός.

Θα ασχοληθώ, μόνο με τα σημερινά παιχνίδια. Θα αναλύσω μόνο τα παιχνίδια στα οποία έχω επιλογή.

 

Championship


Μου αρέσει το διπλό της Μίλγουολ στο 5,75. Πριν την διακοπή, πέτυχε δύο σερί νίκες (μία στο Κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα) και πήρε τα πάνω της. Εκτός έδρας, η Μίλγουολ είναι αρκετά επικίνδυνη αφού μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Από την άλλη η Λέστερ, βρίσκεται σε περίοδο μακροχρόνιου ντεφορμαρίσματος αφού μετράει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Μάλιστα, σ' αυτά τα πέντε παιχνίδια της, έχει ηττηθεί τρεις φορές και έχει φέρει ισοπαλία άλλες δύο. Πηγαίνω με την Μίλγουολ, η οποία και δείχνει σε καλύτερη φάση και εκτός έδρας είναι αποτελεσματική.

 

League One


Επιλογή μου είναι το διπλό της Λέϊτον Όριεντ στο 2,80. Έχω μια ομάδα αήττητη το τελευταίο διάστημα (για επτά σερί αγώνες). Αήττητη και στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της League One, με απολογισμό 4-2-0. Και από την άλλη είναι μία Σκάνθορπ, η οποία μετράει τέσσερις σερί ήττες. Είναι ξεκάθαρο ότι η Σκάνθορπ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πηγαίνω με την Λέϊτον, την ομάδα που δείχνει ότι είναι σε καλή φάση.

Επίσης, μου αρέσει το διπλό της Ντονκάστερ στο 2,75. Είναι η καλύτερη ομάδα της League One. Και η καλύτερη εκτός έδρας, επίσης. Μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της. Τον τελευταίο μήνα, δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό της και να καθαρίζει την "υπόθεση άνοδος". Και η Κόβεντρι, είναι σε μέτρια κατάσταση. Πολύ κακή εντός έδρας, με μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Άρα, έχω την Ντονκάστερ που "πατάει" καλά, κόντρα σε μία μέτρια τελευταία Κόβεντρι που συν τοις άλλοις είναι και κακή εντός.

Τέλος, επιλογή μου αποτελεί και το διπλό της Γουόλσολ στο 3,25. Καταρχήν, η Γουόλσολ δείχνει σταθερότητα, όντας για δέκα παιχνίδια αήττητη. Στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει 3-3-0. Ξέρει να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η Γιόβιλ, μετά την εκπληκτική περίοδο των οκτώ σερί νικών, έχει πέσει αρκετά. Και αυτό αποδεικνύεται στα τελευταία επτά παιχνίδια της που έχει απολογισμό 1-4-2. Μόλις, μία νίκη λοιπόν για την Γιόβιλ στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Μάλιστα, η Γιόβιλ στο τελευταίο της παιχνίδι εκτός με την Καρλάϊλ, κέρδιζε στο 90 με 1-3 και μέχρι το 93 δέχτηκε δύο γκολ, χάνοντας την νίκη. Ξεφούσκωσε, λοιπόν, μετά την καλή της φάση. Αντίθετα, η Γουόλσολ, δείχνει μία σταθερότητα. Δεν είναι θέμα φόρμας. Είναι θέμα καλής ομάδας πλέον. Πιστεύω, ότι έχει τα φόντα να κερδίσει την Γιόβιλ, η οποία βρίσκεται σε πτώση. Μόνο αρνητικό, το γεγονός ότι είναι αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της Γουόλσολ.

 

League Two


Επιλογή μου το διπλό της Γουίμπλετον στο 4,75. Απλά πράγματα. Η απόδοση λανθασμένα είναι τόσο υψηλή. Αν δείτε τις φόρμες και τα νούμερα, θα το διαπιστώσετε. Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της, η Ρόδεραμ (0-1-2) με δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια η Γουίμπλετον (2-0-1). Με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της, η Ρόδεραμ (1-3-2) με τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι η Γουίμπλετον (4-0-2). Με μία νίκη στα τελευταία τρία εντός έδρας η Ρόδεραμ (1-1-1) με δύο νίκες η Γουίμπλετον στα τελευταία τρία εκτός (2-0-1).

Η φόρμα είναι με την Γουίμπλετον. Τα αποτελέσματα είναι με την Γουίμπλετον. Τα νούμερα είναι με την Γουίμπλετον. Εφόσον, την έχω και στο 4,50 λέω ευχαριστώ και την κρατάω...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 771,77 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (29/3/2013):
Μονά αποδεκτά
Λέστερ - Μίλγουολ 2 (5.75) Χ 10.5 μονάδες
Ρόδεραμ - Γουίμπλετον 2 (4.75) Χ 13 μονάδες
Σύστημα 2-3 (Trixie): Ντονκάστερ (2.75) - Λέϊτον Όριεντ (2.80) - Γουόλσολ (3.25). Με 12 μονάδες στις τρεις δυάδες και 6 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 42 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 65.5 μονάδες
Υπόλοιπο: 706,27 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου