Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Με υψηλές αποδόσεις

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Διακοπή σε όλα τα πρωταθλήματα λόγω των προκριματικών αγώνων των Εθνικών ομάδων. Αυτή θα είναι η τελευταία διακοπή των Πρωταθλημάτων (μέχρι να τελειώσουν). Παρόλα αυτά, στην Βρετανία διεξάγονται αγώνες από τα χαμηλά πρωταθλήματα. League One, League Two, Conference και μικρές Σκωτίας.

Και επειδή η συγκεκριμένη στήλη ασχολείται στοιχηματικά, αποκλειστικά και μόνο με τα Βρετανικά Πρωταθλήματα και εφόσον κάποια από αυτά διεξάγονται αυτή την αγωνιστική, θα υπάρξουν αναλύσεις και επιλογές.

Στέκομαι, μόνο στα σημεία τα οποία κρατάω...


League One


Η επιλογή μου από την League One, είναι το διπλό της Λέϊτον όριεντ στο 3,60. Η Λέϊτον, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η Πρέστον, μετά την έλευση του προπονητή της έκανε ένα καλό σερί και ανέβηκε. Την περασμένη αγωνιστική έχασε και αυτό ίσως είναι ένα δείγμα αρνητικό για τα επόμενα παιχνίδια της. Θα έχει και κάποιους απόντες και αμφίβολους. Κυρίως, όμως, αυτό που με σπρώχνει στο διπλό είναι η υψηλή απόδοση στην Λέϊτον με βάση την φόρμα της.


League Two


Από την League Two, έχω τρεις επιλογές για...

Μου αρέσει το διπλό της Πλίμουθ στο 4,50. Η ομάδα δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανόδου. Έχει δύο σερί νίκες και πήρε τα πάνω της. Μόλις, μία ήττα μετράει στα τελευταία έξι παιχνίδια της (και αυτή από την πρώτη Τζίλιγχαμ). Γενικά, δείχνει ότι είναι καλά. Από την άλλη πλευρά, η Τσέστερφιλντ μέτρια πράγματα. Ασταθής ομάδα. Συν τοις άλλοις, η Τσέστερφιλντ δεν θα έχει έναν βασικό αριστερό μπακ και έναν βασικό επιθετικό που πήγε τον Γενάρη. Αυτό που με "τράβηξε" στο διπλό ήταν η αγωνιστική άνοδος της Πλίμουθ στα τελευταία παιχνίδια. Το 4,50 το βρίσκω υψηλό.

Επίσης, μου αρέσει το διπλό της Όξφορντ στο 3,60. Εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται τόσο ψηλά η Όξφορντ. Μάλλον, λόγω της δυνατής έδρας της Νορθάμπντον. Δεν μου λέει κάτι αυτό, όμως ! ! ! Η Όξφορντ, είναι άκρως αποτελεσματική εκτός έδρας με τρεις σερί νίκες. Είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, παρά εντός. Δεν δέχομαι μία ομάδα όπως η Όξφορντ, ικανότατη στα εκτός, ουσιαστική και αποτελεσματική να δίνεται στο 3,60 ακόμα και στην καλύτερη έδρα της κατηγορίας.

Τέλος, κρατάω το διπλό της Έξετερ στο 3,40. Σε καλή κατάσταση η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Είναι και αήττητη στα τελευταία τρία ματς. Και η Ρόδεραμ, δείχνει ντεφορμέ. Έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Επίσης, η Έξετερ είναι μέσα στις τρεις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Κρατάω το διπλό.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 834,77 μονάδες
Ποντάρισμα σημερινο (23/3/2013):
Μονά αποδεκτά
Πρέστον - Λέϊτον Όριεντ 2 (3.60) Χ 17 μονάδες
Τσέστερφιλντ - Πλίμουθ 2 (4.50) Χ 13.5 μονάδες
Νορθάμπντον - Όξφορντ 2 (3.60) Χ 17 μονάδες
Ρόδεραμ - Έξετερ 2 (3.40) Χ 18 μονάδες
Σύστημα (2-4): Λέϊτον Όριεντ (3.60) - Πλίμουθ (4.50) - Όξφορντ (3.60) - Έξετερ (3.40). Με 5,5 μονάδες στις έξι δυάδες και 1,5 μονάδα στην τετράδα. Σύνολο: 34,5 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 100 μονάδες
Υπόλοιπο: 734,77 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου