Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Nick: Νικάει, δεν περνάει η Μπάρτσα

Καλησπέρα σε όλους. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα έχουμε δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού διεξάγονται οι τελευταίοι 4 αγώνες για τη φάση των 16, και την Πέμπτη θα ξέρουμε και τις 8 ομάδες των προημιτελικών.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε από τα ματς της Τρίτης και της Τετάρτης.






Μπαρτσελόνα-Μίλαν: Πιστεύω πως θα δούμε κλειστό ματς, όπως και το πρώτο. Ειδικά η Μίλαν θα κλειστεί πίσω για να διατηρήσει την πρόκριση, και έτσι η Μπάρτσα θα δυσκολευτεί να βρει διαδρόμους ώστε να διασπάσει την φημισμένη Ιταλική άμυνα. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα περάσει η Μπάρτσα, αλλά θα νικήσει. Ότι έγινε με Ίντερ, πριν 2 χρόνια, δηλαδή, απλά με άλλο σκορ. 1-0 λοιπόν, δεύτερη επιλογή το under 2,5.

Σάλκε-Γαλατά: Το 1-1 του πρώτου αγώνα τα αφήνει όλα ανοιχτά. Είμαι σίγουρος ότι η Σάλκε θα τα καταφέρει, αλλά θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, με πολλές επιθέσεις και ωραία μπάλα. Over 2,5 στο Γκελζεκίρχεν.

Μπάγερν-Άρσεναλ: Η Μπάγερν έχει περάσει, μετά το 1-3 του πρώτου παιχνιδιού, κάτι που κάνει τη ρεβάνς τυπική διαδικασία. Βλέπω άσο, αλλά πολύ χαμηλή η απόδοση, άρα δεν ασχολούμαι. Στα γκολ είναι απρόβλεπτο.

Μάλαγα-Πόρτο: Όλα ανοιχτά σε αυτό το ζευγάρι, το οποίο εξ αρχής το είχα χαρακτηρίσει το πιο απρόβλεπτο των 16. Μακριά, μακριά. Θα κάτσω να το απολαύσω χαλαρά. Μεγαλοπρεπέστατο NO BET.




ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2άδα (6 μονάδες): Μπάρτσα under 2,5 (2,80) - Σάλκε over 2,5 (1,70)
                            Μονό (2,7 μονάδες): Μπάρτσα 1-0 σκορ (10,00)                     
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 969 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου