Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Λίγες επιλογές σήμερα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Χθες, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά το απόγευμα στο "νησί". Παρόλα αυτά, το μεγάλο διπλό της Μίλγουολ (στο 5.75) το βράδυ μας έφερε στα ίσια. Το πρόγραμμα, όμως συνεχίζεται καθώς όπως ξέρουμε υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια.

Θυμίζω, ότι χθες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο διεξάγεται η συγκεκριμένη αγωνιστική των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας και την Δευτέρα διεξάγεται πάλι νέα αγωνιστική.

Για σήμερα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από το "νησί". Προσωπικά, επικεντρώθηκα στη Παρασκευή (χθες) και επίσης επικεντρώνομαι στην Δευτέρα (μεθαύριο). Οπότε, σήμερα, θα πάω χαλαρά . . .

Τρεις επιλογές έχω για σήμερα. Δύο από Αγγλία και μία από Σκωτία.

Από την Premier League μου αρέσει ο άσσος της Σάντερλαντ στο 6,00. Ασφαλώς και δεν έχω φόρμα εδώ. Είναι σημείο περισσότερο taming. Και τι εννοώ... Η Μαν Γιουν, είχε πολλούς παίκτες σε Εθνικές ομάδες. Την Δευτέρα, θα παίξει με την Τσέλσι για το FA Cup. Στο Πρωτάθλημα είναι μπροστά 15 βαθμούς από την Μαν Σίτυ. Συν τοις άλλοις, θα κάνει και αλλαγές στην ενδεκάδα σήμερα. Η Σάντερλαντ, δεν θα έχει τον Φλέτσερ αλλά έχει υλικό (Σεσενιόν, Γκρέϊαμ). Και είναι ομάδα που παίζει έξυπνα. Με βάση τα δεδομένα και το taming του αγώνα ο άσσος είναι επιλογή...

Από το Championship, μου αρέσει το διπλό της Μπόλτον στο 2,62. Πέντε νίκες μετράει στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Φαίνεται ότι τον τελευταίο 1-1,5 μήνα έπιασε την φόρμα που έψαχνε από την αρχή της χρονιάς και είναι έτοιμη για την είσοδό της στα Play Off. Από την άλλη πλευρά η Τσάρλτον μία ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά ιδιαίτερα αναποτελεσματική εώς κακή στα εντός έδρας. Αυτό αποδεικνύεται από τις τρεις σερί ήττες που μετράει στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Κρατάω την Μπόλτον...

Από την Σκωτία και την Division One, μου αρέσει το διπλό της Νταμπάρτον στο 4,50. Μετράει δύο σερί νίκες, με δύο "τεσσάρες" και μάλιστα με ομάδες που ήταν πιο επάνω από αυτή στην βαθμολογία.Άρα συμπεραίνουμε ότι υπάρχει καλή ψυχολογία και θετικό κλίμα. Η Χάμιλτον, κινείται στην μετριότητα. Δεν βρίσκεται σε φόρμα, ούτε διακρίνεται για την αγωνιστική της σταθερότητα. Δύο βαθμοί τις χωρίζουν στην βαθμολογία. Πηγαίνω με την ομάδα που δείχνει ότι είναι καλύτερα. Την Νταμπάρτον.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 706,27 μονάδες
Κέρδη (29/3/2013): 60,38 μονάδες
Υπόλοιπο: 766,65 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (30/3/2013):
Μονά αποδεκτά
Χάμιλτον - Νταμπάρτον 2 (4.75) Χ 12 μονάδες
Σάντερλαντ - Μαν Γιουν 1 (6.00) Χ 9 μονάδες
Σύστημα Trixie (2-3) Σάντερλαντ (6.00) - Μπόλτον (2.62) - Νταμπάρτον (4.75). Με 4 μονάδες στις τρεις δυάδες και 2 μονάδες στην δυάδα. Σύνολο: 14 μονάδες.

Συνολικό ποντάρισμα: 35 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο: 731,65 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου