Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Giorgos Bet : Μάχες για την τετράδα στην Serie A.


Με σημαντικά ματς για την 4αδα αλλά και με αγώνα ζωής ή θανάτου στις τελευταίες θέσεις συνεχίζεται το Ιταλικό πρωτάθλημα.








281 : Ουντινέζε - Ρόμα

Η Ουντινέζε κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας μετά από 2 και πλέον μήνες και έτσι πλησίασε την Ρόμα στους 4 πόντους (40 και 43 αντίστοιχα).Με αυτό τον τρόπο έχει ελπίδες για 5αδα και θα προσπαθήσει να το πετύχει σύμφωνα με τον προπονητή της.Η Ρόμα που έχει τους ίδιους στόχους βρίσκεται σε φόρμα και μετά την νίκη επί της Γιουβέντους σημείωσε άλλες 2 διαδοχικές νίκες.Με καλή άμυνα στα εντός η γηπεδούχος ενώ η Ρόμα σκοράρει με ευκολία αλλά και δέχεται εύκολα γκολ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Πιστεύω πως η Ρόμα μπορεί να πάρει την νίκη,τελευταία ο Τότι παίζει πολύ καλά και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.Με ρίσκο λοιπόν το 2 της Ρόμα με 2,35 .



300 : Αταλάντα - Πεσκάρα 

Η Αταλάντα μπορεί να θεωρεί ότι σώθηκε,αφού με 30 βαθμούς βρίσκεται πλέον 9 μακριά από τον υποβιβασμό.Από την άλλη,η Πεσκάρα είναι τελευταία,ακόμα και με την τριπλή  ισοβαθμία (21 βαθμοί) με Σιένα και Παλέρμο.Τραγική στα εκτός έδρας με μόλις 8 γκολ στο ενεργητικό της ενώ δέχτηκε 29.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 (1,35).



315 : Γιουβέντους - Κατάνια

Μετά την εύκολη επικράτηση της επί της Σέλτικ,η Γιουβέντους με 6 βαθμούς διαφορά από την Νάπολι υποδέχεται την φιλόδοξη Κατάνια.Οι φιλοξενούμενοι είδαν τα πάντα στον τελευταίο τους αγώνα με την Ίντερ,αφού προηγήθηκαν 2-0 και στο 2ο ημίχρονο δέχτηκαν 3 γκολ,με το τελικό σκορ να γίνεται 2-3.Ωστόσο με 42 βαθμούς τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Αστεία απόδοση το 1,20 του άσσου, καλή η Κατάνια αλλά ίσως όχι αρκετά για να φύγει με βαθμούς από τη Γιουβέντους. NO BET .





316 : Κάλιαρι - Σαμπντόρια

Πολύ καλό το κλίμα στην Σαμπντόρια μετά τα τελευταία αποτελέσματα (2 νίκες σερί),η οποία αποδίδει καλά υπό τον νέο της προπονητή που επανέφερε την ηρεμία στα αποδυτήρια και ξεκαθάρισε εύκολα την υπόθεση παραμονή.Η Κάλιαρι με 31 βαθμούς προέρχεται από ήττα αλλά ουσιαστικά καθάρισε και αυτή με την σωτηρία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Δεν υπάρχει σοβαρό κίνητρο αφού δεν υπάρχει στόχος να διεκδικήσουν. UNDER (1,60).



317 : Κίεβο - Νάπολι

Συνεχίζονται τα δύσκολα παιχνίδια για το Κίεβο τώρα υποδέχεται την Νάπολι.Με 29 βαθμούς οι γηπεδούχοι δεν αισθάνονται και τόσο ασφαλείς αφού οι 8 βαθμοί διαφορά που έχουν από τις θέσεις υποβιβασμού δεν είναι αρκετοί σύμφωνα με τον προπονητή τους.Η Νάπολι μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους (1-1) έχει 4 συνεχόμενες ισοπαλίες και απέτυχε να εκμεταλλευτεί κάποια στραβοπατήματα της Γιουβέντους (πχ ήττα από τη Ρόμα),βρισκόμενη 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η Νάπολι πρέπει να κερδίσει για να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου και έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα,μπορεί να φύγει με το διπλό. 2  (1,85).Αυτό θεωρώ και το καλύτερο σημείο για την Serie A αυτή την αγωνιστική.



318 : Παλέρμο - Σιένα

Ισοβαθμούν με 21 πόντους στον πάτο τις βαθμολογίας,οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι είναι παιχνίδι ''ο θάνατος σου, η ζωή μου''. 3 νίκες έχει η Παλέρμο στο πρωτάθλημα,όλες στην έδρα της,όπως επίσης και 6 ισοπαλίες ( οι 4 εκ των οποίων στα 4 τελευταία της ματς). Η Σίενα έχει 1 μόλις νίκη εκτός έδρας (με την Ιντερ τον Σεπτέμβριο !!) ωστόσο τον τελευταίο καιρό παίζει καλά και μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από τα αποτελέσματά της (2 σερι ήττες).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Οριακό το ματς, θα βασιστώ στην έδρα,άρα για κάλυψη (1,85-3,35).



319 : Πάρμα - Τορίνο

Χωρίς νίκη στους 8 τελευταίους της αγώνες η Πάρμα με 4 ήττες και 1 ισοπαλία  στα 5 τελευταία της ματς.Σε λίγο καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι,που ψάχνουν και αυτοί τα πατήματά τους.Η Πάρμα με 12 γκολ παθητικό στα εντός έδρας έχει 2 ήττες,ενώ  Τορίνο έχει 8 ισοπαλίες σε 14 ματς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Ευκαιρία για την Πάρμα να επιστρέψει στις νίκες,ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν εκδίκηση για την ήττα τους στον πρώτο γύρο (1-3).Θα προτιμήσω το UNDER (1,60).


347 :  Ίντερ - Μπολόνια

Τη συντριβή με 3-0 από την Τότεναμ καλείται να ξεπεράσει  η Ίντερ που χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά 3αδας.Η Μπολόνια εμφανίζεται ανίσχυρη εκτός έδρας με 10 ήττες σε 13 αγώνες και με βάση την βαθμολογική της θέση μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη βαθμολογικά.Με αλλαγές θα παραταχθεί η Ίντερ με τον Παλάσιο να βαπτίζεται αντι-Μιλίτο (που θυμίζω θα χάσει όλη τη σαιζόν λόγω τραυματισμού) και τον βασικό τερματοφύλακα Χαντάμοβιτς να είναι τιμωρημένος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Ερωτηματικό το πως θα εμφανιστούν οι γηπεδούχοι που έδειξαν πολύ άσχημο πρόσωπο στο Λονδίνο και βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης.Λογικά θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις και για 1,65 μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ευκαιρία τον άσσο απέναντι σε τόσο χαμηλής δυναμηκότητας αντίπαλο. 1 (1,65).



348 : Λάτσιο - Φιορεντίνα

Στην μάχη για την 3η θέση η Λάτσιο (που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Στουτγκάρδης την Πέμπτη) θα φιλοξενήσει την Φιορεντίνα, με 2 βαθμούς να τις διαχωρίζουν (47 και 45).Σε λίγο καλύτερη φόρμα οι φιλοξενούμενοι  που όμως έχει μόλις 3 νίκες σε 13 εκτός έδρας αναμετρήσεις της.Με όπλο την έδρα της η Λάτσιο έχει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 αγώνες εντός.Σημαντικό στοιχείο τα 11 γκολ παθητικό εντός έδρας, η 2η καλύτερη επίδοση στην Serie A.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η Λάτσιο ξεκούρασε παίκτες στον αγώνα της Πέμπτης στο Γιουρόπα Λίγκ αλλά θα παραταχθεί  χωρίς τους Κλόσε,Κόνκο,Μπρότσι που είναι εκτός.Η Φιορεντίνα έχει όλους σχεδόν τους παίκτες στην διάθεσή της εκτός του Ακουιλάνι και του τραυματία εδώ και καιρό Ρόσι.Δύσκολη επιλογή,η Λάτσιο έχει δυνατή έδρα,η Φιορεντίνα είναι σε φόρμα . Καλύτερα για κάλυψη αφού παίζονται πολλά (2,30-3,20).

ΠΡΟΤΑΣΗ

317 : Κίεβο - Νάπολι                       2  (1,85)

347 :  Ίντερ - Μπολόνια                 1 (1,65)

348 : Λάτσιο - Φιορεντίνα             1Χ (2,30-3,20)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ :  1043,79 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ : 3 ΜΟΝΑΔΕΣ (αρα  6 λόγω ανοικτής διπλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου