Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Geobet: Νίκη αγνοείται ....

Μύλος το μεσημεριανό παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στη Γρανάδα όπως προβλέψαμε. Παρ΄ ότι προηγήθηκε νωρίς η Γρανάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει την διαφορά και ισοφαρίστηκε σε διάστημα μόλις 4 λεπτών. Από 'κει και πέρα είχε αρκετές ευκαιρίες και πάλι να προηγηθεί και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης άλλα αυτό δεν έγινε ποτέ και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αν δεν το βάλεις συνήθως το δέχεσαι. Κάπως έτσι η Μαγιόρκα λοιπόν σκότωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93') την ομάδα του Αλκαράθ παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με την Μαγιόρκα όμως θα ασχοληθούμε και σε αυτήν την αγωνιστική.....

....αφού υποδέχεται την Σεβίλλη. Το παιχνίδι  βάσει αποδόσεων (αγωνιστικών) στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να γέρνει προς τα δεξιά. Η Σεβίλλη έχει σε φόρμα το δεξί εξτρέμ της Χεσούς Νάβας ενώ στα τελευταία 6 της παιχνίδια (τελευταίο θύμα της η Θέλτα 4-1) έχει μόνο νίκες  εκτός από τα 2 με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Μαγιόρκα από την άλλη δεν θα πετάξει φυσικά στα σκουπίδια το διπλό μέσα στη Γρανάδα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πλησιάσει κι άλλο την γραμμή του υποβιβασμού. Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό της παράδοσης θέλει τον τελευταίο άσσο στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Μαγιόρκα να εμφανίζεται την περίοδο 99/00, έκτοτε 6 ισοπαλίες και 5 διπλά. Δεν θα πάω λοιπόν με κάποιο σημείο απλά περιμένω γκολ όχι απλά εκατέρωθεν αλλά και over 2,5 σε αποδόσεις που κινούνται στο 1,90 (μ.ο.).

Τα άλλα 2 παιχνίδια της ημέρας προέρχονται από την Segunda Division. Στο Αλμερία - Λας Πάλμας συγκρούονται δυο ομάδες που αρέσκονται στο ανοιχτό και γρήγορο ποδόσφαιρο ενώ ο συνδυασμός του over 3,5 στα τελευταία 4 εντός των γηπεδούχων με την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα των φιλοξενουμένων αφήνει υποσχέσεις για αρκετά γκολ. Η Αλμερία προέρχεται από την εκτός έδρα νίκη με την  Χέρκουλες ενώ η Λας Πάλμας από το συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές 3-3 με την Μπαρτσελόνα Β' εντός.  Ίσως θα ήτανε πιο ασφαλές το g/g (1,72) γιατί εκατέρωθεν έχουν τις απουσίες τους παρ' όλα αυτά η στήλη θα ρισκάρει με το over 2,5 που παίζεται διαδικτυακά στο 1,80 (μ.ο.).

Με τα γκολ θα πάμε και στο παιχνίδι της Σαμπαντέλ με την Πονφεραντίνα. Μια Σαμπαντέλ η οποία σκοράρει σταθερά στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια της και μάλιστα τουλάχιστον 2. Στο προηγούμενο της παιχνίδι που το είχαμε προτείνει και over 2,5 παρέμεινε στο 1-1 με τις πάμπολλες όμως χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν να διαδέχονται η μία την άλλη. Η Πονφεραντίνα από την άλλη σε ένα παιχνίδι που δεν ήτανε ιδιαίτερα καλή επικράτησε της Ρεάλ Β' με 2-0. Ενώ στα εκτός έδρας της παιχνίδια με Αλμερία (4-1) και Βιγιαρεάλ (3-0) έχει ηττηθεί με μεγάλα σκορ. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ζητήσουμε να πετύχει η Σαμπαντέλ τουλάχιστον 2 γκολ κάτι το οποίο παίζεται στο 2,10 (μ.ο.).

Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις ομάδες εκτός της Αλμερία αγωνίζονται και για μια θέση στον ήλιο των πλει οφ της Segunda Division.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 932 μονάδες
Ποντάρισμα (9/3/2013):
Τριάδα: Μαγιόρκα - Σεβίλλη over 2,5 (1,90) - Άλμερία - Λας Πάλμας over 2,5 (1,80) - Σαμπαντέλ - Πονφεραντίνα over 1,5 goal να πετύχει η Σαμπαντέλ (2,10) ...... Συνολική απόδοση (7,2) Χ 10 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 922 μονάδες

 Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου