Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Geobet: Όλα για όλα στο Ριαθόρ.....

 Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την Primera Division με αυτό του Σαντιάγο Μπερναμπέου στις 17:00 μεταξύ της Ρ. Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον  δεν υπάρχει και παρ' όλο το Rotation της Ρεάλ, ενόψει Ευρώπης και της απουσίας του Τσάβι από τους Μπλαουγκράνα, το θέαμα και τα γκολ δεν θα λείψουν.....



Στοιχηματικά από το ντέρμπι δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη. Μπορεί να έχει την ψυχολογία η Ρεάλ αλλά και ο Ρονάλντο είναι πολύ σημαντικός παίχτης σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί σήμερα. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να χάνει και συνέχεια, για αυτό πιστεύω πως γέρνει μεν αριστερά το παιχνίδι αλλά υπάρχει αρκετή δόση ισοπαλίας. Βέβαια για πιο σίγουρα πονταρίσματα επιλέξτε (αν και πολύ χαμηλά) τα g/g (1,44) και over (1,57).

Στο ψητό τώρα.... απόψε πιστεύω ότι αξίζει να στηρίξουμε σε αποδόσεις φαβορί την Λα Κορούνια η οποία αν και στο -9 από την ζώνη του υποβιβασμού θα επιχειρήσει σήμερα την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο της αντιπάλου της παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα μόνο που η αντίπαλος αυτή ήτανε η Ρεάλ. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο και την είσοδο του Ρονάλντο η Ρεάλ με γκολ των Κακά και Ιγκουαΐν επικράτησε με 1-2. Η Βαγιεκάνο στο μεσημεριανό ματς της προηγούμενης Κυριακής ηττήθηκε από την Βαγιαδολίδ εντός έδρας με 1-2 έχοντας σε κακή ημέρα τους επιθετικούς Λεό Μπαπτιστάο και Ντομίνγες. Εάν παρουσιάσει την ίδια εικόνα στο Ριαθόρ και σήμερα το απόγευμα η Λα Κορούνια σίγουρα δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη μια τέτοια ευκαιρία.Πάμε λοιπόν με τον άσσο της Λα Κορούνια.

Στο παιχνίδι της Οσασούνα με την Μπιλμπάο η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Η Οσασούνα πραγματοποιώντας ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο (στο πρώτο στάθηκε πολύ τυχερή) κατάφερε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από την έδρα της Λεβάντε. Για την Μπιλμπάο τα πράγματα ενώ ξεκίνησαν ονειρικά (προηγήθηκε στο 30' με τον Γκόμεθ) δεν εξελίχθηκαν έτσι και στη συνέχεια. Η Σοσιεδάδ όχι μόνο ισοφάρισε αλλά τελικά κατέβαλε την αντίπαλο της στο Βασκικό ντέρμπι με το τελικό 1-3 να βάζει σε περιπέτειες τον τεχνικό της Μπιλμπάο Μαρσέλο Μπιέλσα. Αφού δεν βγαίνει άκρη με το σημείο θα πάμε με το g/g και ας βγάλουνε άκρη μόνοι τους.

*Στήριγμα της ημέρας (αν και πολύ χαμηλός ο άσσος) μπορεί να θεωρηθεί η νίκη της Βαλένθια επί της Λεβάντε.
Αρχική κάβα : 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα : 962,8 μονάδες
Ποντάρισμα (02/03/2013)
Δυάδα : Λα Κορούνια - Ράγιο Βαγιεκάνο 1 2,25 (bet365)  Οσασούνα - Ατλ. Μπιλμπάο goal goal 1,80 (bet365) X  12,8 μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 950 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου