Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Με ομάδες που αξίζουν

Χαιρετώ όλους τους φίλους και καλό Σαββατοκύριακο. Πλησιάζουμε στα μέσα του Μάρτη και το ενδιαφέρον αυξάνεται σε όλα τα Πρωταθλήματα.

Συνεχόμενοι αγώνες στην Βρετανία, όλες οι κατηγορίες οδεύουν προς την τελική τους ευθεία και όλα είναι ανοιχτά. Είτε στις θέσεις της απευθείας ανόδου, είτε στις θέσεις των Play Off, είτε στις θέσεις του υποβιβασμού οι μάχες συνεχίζονται και η αγωνία μεγαλώνει.

Ας περάσουμε όμως στα σημεία μας και για αυτή την αγωνιστική στην Βρετανία . . .

Να τονίσω σ' αυτό το σημείο ότι υπάρχουν και αγώνες Κυπέλλου (FA CUP) αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσωπικά, δεν θα με απασχολήσουν στοιχηματικά.



Premier League



Το σημείο που μου αρέσει περισσότερο είναι το διπλό της Άστον Βίλα στο 3,10. Εδώ, δεν έχω φόρμα. Έχω, όμως μια ομάδα (Άστον Βίλα) η οποία παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων της και προσπαθεί για το καλύτερο. Μπορεί να μην έχει φόρμα, αλλά είναι σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο της. Ακόμα και η Άρσεναλ και η Μαν Σίτυ, την κέρδισαν σχετικά δύσκολα. Και επίσης, διαθέτει παίκτες επιθετικά, ικανότατους για την κόντρα επίθεση (Μπέντεκε, Αγκμπονλαχόρ).

Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ, είναι πεσμένη. Ντεφορμέ, Μετράει τρεις σερί ήττες. Θα έχει και 2-3 απουσίες καλές (θα λείψει ο βασικός Τερματοφύλακας και δύο επιθετικοί). Η Άστον Βίλα, είναι πιο έμπειρη ομάδα, με περισσότερες καταστάσεις και ψάχνει ένα διπλό. Ένα μεγάλο διπλό που θα της δώσει την ώθηση που θέλει, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Κρατάω το διπλό.



League One



Μου αρέσει το διπλό της Όλνταμ στο 3,50. Η ομάδα, μετά την φυγή του προπονητή εδώ και 20 μέρες δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Η ήττα από τη Σέφιλντ Γιουν, στο τελευταίο της παιχνίδι δεν μου λέει κάτι. Άλλωστε, έχασε από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Γενικά, είναι καλά και επικίνδυνη στα εκτός έδρας. Από την άλλη η Τρανμίρ, το τελευταίο διάστημα κινείται στην μετριότητα. Έχει πέσει αρκετά σε απόδοση. Έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς. Και μόλις μία νίκη.

Μάλιστα, στα τελευταία τέσσερα εντός έδρα παιχνίδια της, μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Κάκιστος απολογισμός. Η Όλνταμ, στα τελευταία τέσσερα δικά της ματς (ανεξαρτήτου έδρας) έχει τρεις νίκες και μία ήττα (από την Σέφιλντ Γιουν). Ένα ακόμη στοιχείο που με σπρώχνει στο διπλό είναι η πολύ καλή παράδοση των τελευταίων ετών για την Όλνταμ. Έχει τέσσερις νίκες στις τελευταίες επισκέψεις της, η Όλνταμ στην έδρα της Τρανμίρ. Κρατάω το διπλό.

Το δεύτερο σημείο που μου αρέσει από την League One είναι το διπλό της Γουόλσολ στο 5,00. Σε πολύ καλή κατάσταση εδώ καιρό η Γουόλσολ. Εχει απολογισμό 4-2-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Μετράει, δύο σερί νίκες (με τρία γκολ η κάθε μία) και στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Η Σουίντον από την άλλη, κινείται σε μέτριους ρυθμούς. Κάπου, ίσως αποσυντονίστηκε από την φυγή του Ντι Κάνιο (πρώην προπονητής της ομάδας), κάπου έκανε μία μίνι "κοιλιά", αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι στα πολύ καλά της. Μάλιστα, στα τρία τελευταία εντός έδρας έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Δεν έχει νίκη. Και μάλιστα και οι τρεις αγώνες αυτοί, ήταν με ομάδες που παλεύουν να σωθούν (Χάρτεπουλ, Μπέρι, Πρέστον). Με δεδομένο την καλή κατάσταση της Γουόλσολ και την υψηλή απόδοση που έχει, το διπλό το κρατάω...



League Two



Επιλογή μου από την League Two, είναι το διπλό της Γουίκομπ στο 3,25. Εδώ, έχω αντίθετα αποτελέσματα τελευταία, επομένως και αντίθετες φόρμες. Η μεν Γουίκομπ μετράει δύο σερί νίκες και η δε Ρότσντέϊλ μετράει δύο σερί ήττες και μάλιστα με τρία γκολ η κάθε μία. Άρα, έχω μία ομάδα (Γουίκομπ) σε καλή φάση, σε βολική περίοδο και έχω άλλη μια ομάδα (Ρότσντέϊλ) σε πτώση, αφού μετράει δύο σερί ήττες με τρία γκολ η κάθε μία. Κρατάω το διπλό...




Scottish Premier League



Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω τα τελευταία χρόνια στην Σκωτία και την Premier League αυτής είναι οι τόσο υψηλές αποδόσεις στις "μεγάλες" ομάδες. Αναφέρομαι στο ματς Ρος Κάουντι-Σέλτικ. Έχω μια Ρος Κάουντι η οποία έχει φόρμα 4-2-0 (άρα 14 βαθμούς στα τελευταία έξι ματς). Η Σέλτικ, έχει φόρμα 4-1-1 (άρα 13 βαθμούς στα τελευταία έξι ματς). Επίσης.. Στα τρία τελευταία παιχνίδια των ομάδων γενικά... Η Ρος Κάουντι έχει απολογισμό 2-1-0 (άρα 7 βαθμούς) και η Σέλτικ 1-1-1 (άρα 4 βαθμούς).

Επίσης... Έχω μια Ρος Κάουντι η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας έχει απολογισμό 2-1-0 (άρα 7 βαθμούς) και η Σέλτικ στα τρία τελευταία εκτός έχει 1-1-1 (άρα 4 βαθμούς). Και θα παραθέσω ένα στοιχείο ακόμα... Συνολικά εντός έδρας αποτελέσματα για την Ρος Κάουντι 5-7-2 (22 βαθμοί) και για την Σέλτικ 8-3-3 (άρα 27 βαθμούς)... Είναι το μόνο στοιχείο που η Σέλτικ υπερέχει.. Και πάλι όχι με καμιά μεγάλη διαφορά...

Λαμβάνω υπόψη μου, τις δύο σερί ήττες της Σέλτικ (με Μάδεργουελ την περασμένη εβδομάδα και με Γιουβέντους την Τετάρτη)... Προσθέτω το όποιο ξενέρωμα των παικτών από τον αποκλεισμό στο Champions League. Τέλος, προσθέτω και το γεγονός ότι έχει 16 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα...

Μ' αυτά και μ' αυτά κρατάω τον άσσο της Ρος Κάουντι στο 8,00. Ή στο 5,50 στο Draw No Bet.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 784,91 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (9/3/2013):
Μονά αποδεκτά
Σουίντον - Γουόλσολ 2 (5.00) Χ 12 μονάδες
Ρος Κάουντι - Σέλτικ 1 DNB (5.50) 11 X μονάδες
Σύστημα Trixie (2-3): Άστον Βίλα (3.10) - Όλνταμ (3.50) - Γουίκομπ (3.25). Με 8,5 μονάδες στις τρεις δυάδες και 4,25 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 29,75 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 52,75 μονάδες
Υπόλοιπο: 732,16 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου