Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Premier League: Match Review 02-03/03/2013 (Extensive Highlights)

Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο το ΣΚ που μας πέρασε, αφού 1 από τις 2 προτάσεις μας πέρασαν. Η Tottenham μας δικαίωσε απέναντι στο σύνολο(;) του Arsene Wenger, ενώ η δυάδα με Swansea - Newcastle (Goal - Goal) και Southampton - QPR δεν πέρασε (εκεί είχαμε ατυχία)...
.
.
Πάμε να δούμε τα ματς πιο αναλυτικά και με τα καθιερωμένα εκτεταμένα videos για να έχετε καλύτερη εικόνα στο πού ποντάρουμε και στο αν οι επιλογές μας είναι ορθολογικές. 

Tottenham Hotspurs - Arsenal: 2-1 (Extensive Highlights)

Δε θα αναλύσω ιδιαίτερα το παιχνίδι, αφού προηγήθηκε και το σχετικό άρθρο του Jimlaw. Τυχεροί όσοι το παρακολουθήσαμε, άκρως συναρπαστικό και με ωραίες φάσεις. Απλά θα πω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Οι Spurs φέτος με τις εμφανίσεις τους αξίζουν δικαιωματικά να λάβουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Ch. League. Όπως και από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ παίρνει αυτό που της αξίζει, μία συμμετοχή στο κύπελλο Uefa (και πολύ της είναι, αν τερματίσει βέβαια εκεί που είναι)...

Και κάτι τελευταίο: κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια και καρικατούρες στο διαδίκτυο σχετικά με το μπουφάν του Wenger. Δείτε ειδικά το παρακάτω βίντεο αν θέλετε να γελάσετε... Wenger and his coat.  




Southampton - QPR: 1-2 

Εδώ δυστυχώς ήμασταν άτυχοι όσοι ποντάραμε στον άσο της Southampton. Μαγική εικόνα το ματς. Πάντως νιώθω δικαιωμένος έστω και αν έχασα, αφού η Southampton έπαιξε αρκετά καλά, η QPR κατέβηκε απλά και μόνο για να αμυνθεί μαζικά και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Και απλά ήταν πιο τυχερή και τα κατάφερε να ανοίξει το σκορ πρώτη. Λίγο πριν το ημίχρονο ισοφαρίστηκε από τον Gaston Ramirez, αλλά και πάλι στη μοναδική υποψία φάσης έκανε το 1-2. 

Η στατιστική που δε λέει βέβαια την αλήθεια:
Κατοχή: 55-45%
Συνολικά Σουτ: 17-5
Σουτ στην Εστία: 9-3
Κερδισμένα Κόρνερ: 6-3
Φάουλ: 7-15
Swansea - Newcastle: 1-0

Επίσης εδώ με λίγο παραπάνω τύχη θα είχαμε το Goal - Goal, ας όψεται το δοκάρι και ο τερματοφύλακας της Swansea που έκανε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά και προσπάθησε να προηγηθεί. 

Η στατιστική:
Κατοχή: 57-43%
Συνολικά Σουτ: 10-14
Σουτ στην Εστία: 7-7
Κερδισμένα Κόρνερ: 7-7
Φάουλ: 9-17

Να τονίσω ότι δεν παρακολούθησα τα υπόλοιπα ματς οπότε απλά παραθέτω τα στιγμιότυπα. 

Wigan - Liverpool: 0-4 (Extensive Highlights)

Everton - Reading: 3-1 (Extensive Highlights)

Manchester Utd - Norwich City: 4-0 (Extensive Highlights)
a
Chelsea - West Bromwich Albion: 1-0 (Extensive Highlights)
.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω εκτεταμένα στιγμιότυπα για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Την επόμενη εβδομάδα περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου