Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Nick: Μπορεί η Άουγκσμπουργκ, δέχεται εύκολα γκολ η Μπάγερν


Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή λοιπόν, μετά από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, στα εγχώρια πρωταθλήματα, τα οποία μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική τους ευθεία, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Το ΣΚ αυτό, λοιπόν, στα Γερμανόφωνα πρωταθλήματα, που ασχολείται αυτή η στήλη, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, από τις οποίες κατέληξα σε 5 και προτείνω μία 3άδα και μία δυάδα. Πάμε να δούμε αναλύτικα ένα ένα τα 5 ματς, λοιπόν.

Μπάγερν-Αμβούργο goal goal: Η Μπάγερν, μπορεί να έχει την καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη, με εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς και πολύ όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, όμως η άμυνά της δεν είναι σε καλό φεγγάρι, μιας και στα τελευταία 4 ματς δέχεται γκολ σε κάθε ένα, ενώ με τη Λεβερκούζεν θα μπορούσε άνετα να 'χε φάει άλλα 2 τουλάχιστον, καθώς δείχνει αδυναμία σε πολλά σημεία της αμυντικής λειτουργίας (στημένες φάσεις, σέντρες στο δεύτερο δοκάρι, κάθετες πάσες, κλπ.). Από την άλλη, ένα Αμβόυργο με καλή επίθεση, που μπορεί να εκμεταλλετεί τα κενά της Μπάγερν, ωστόσο και αυτοί υστερούν στην αμυντική λειτουργία. Λογικό goal goal, ικανοποιητικό το 1,70.

FSV Φρανκφ.-Ουνιόν Β. goal goal: Είναι δύο ομάδες εξαιρετικά ταυτόσημες σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού τους: και οι δύο με πολύ καλές επιθέσεις (η Ουνιόν έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και η FSV την 5η), με πολύ καλά μεσοεπιθετικά ατού, που ωστόσο υστερούν πάρα πολύ στην αμυντική τους λειτουργία (είναι μάλιστα οι δύο χειρότερες άμυνες από τους πρώτους 12 του βαθμολογικού πίνακα), οι οποίες τις έχουν προδώσει ουκ ολίγες φορές και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν βρίσκονται σε τροχιά ανόδου. Πολύ καλή απόδοση του 1,75 στο γκολ εκατέρωθεν

Λουκέρνη-Βασιλεία 2: Αυτό είναι και το σημείο μου για αυτό το ΣΚ. Μπάινω στο διαδίκτυο με την προϋπόθεση να το βρω έστω και σε κάνα 1,70. Και ξαφνικά το βλέπω στο 1,90! Μα πώς αυτό; Από τη μία η Λουκέρνη που είναι προτελευταία, και επίσης είναι η ομάδα με τη χειρότερη φόρμα στην κατηγορία (1-6-3 στα τελευταία 10 παιχνίδια της), και από την άλλη μία εξαιρετική Βασιλεία, που καλά κρατεί στην κορυφή και δείχνει ότι δεν μπορεί να φοβηθεί τη Γκρασχόπερς, με φόρμα 8-1-1 στα τελευταία 10! Διπλό σε εξαιρετικότατη απόδοση, λοιπόν, στην Ελβετία.

Άουγκσμπουργκ-Αννόβερο 1: Μία Άουγκσμπουργκ που βρίσκει μία ταυτότητα στα τελευταία παιχνίδια (3-1-2) και πάει να σώσει την παρτίδα, στηριζόμενη κυρίως στην άμυνά της, και στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι σε καμία περίπτωση η Άουγκσμπουργκ των πρώτων αγωνιστικών, που ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ένα Αννόβερο που έχει χάσει τη φόρμα του και δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα, ακόμα και με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, ενώ ακόμα και η παράδοση ευνοεί την Άουγκσμπουργκ. Άσος, λοιπόν.

Κολωνία-Ρέγκενσμπουργκ under 2,5: Ένα ματς με δύο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους, ή μάλλον, μόνο η Κολωνία έχει στόχο, αφού η Ρέγκενσμπουργκ κατά τη γνώμη μου έχει πέσει ό,τι προσπάθεια κι αν κάνει, όσα γκολ κι αν σκοράρει η πολύ καλή μεταγραφή, όπως αποδεικνύεται, του πρώην αρχηγού του Άρη, Σέρχιο Κόκε. Λογικό είναι η Κολωνία να κερδίσει, αλλά με λίγα γκολ, καθώς η Ρέγκενσμπουργκ θα κλειστεί στην άμυνα ώστε να πάρει έστω τον υπερπολύτιμο βαθμό και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Το under 2,5, που είναι και η επιλογή μας, το ευνοεί και η στατιστική (8/11 η Κολωνία, 7/11 η Ρέγκενσμπουργκ), καθώς και η υψηλή απόδοση του 2,10.



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 3άδα: Μπάγερν g/g (1,70) - FSV Φρανκφούρτης g/g (1,75) - Βασιλεία (1,90)  Χ 13 μονάδες
                       Δυάδα: Άουγκσμπουργκ (2,25) - Κολωνία under 2,5 (2,10)  X 10 μονάδες                    
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 856 μονάδες

1 σχόλιο:

  1. Γκλάντμπαχ και Νυρεμβέργη βλέπω Νικ.. Στο 3.75 και 3.60 αντίστοιχα στα διπλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή