Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

C'est vrai .....?

Bόμβα μεγατόνων με Καντονά στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta o Γάλλος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πράσινων»! 

Ο Ερίκ Καντονά βρέθηκε στη χώρα μας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μείνει για να είναι το νέο αφεντικό του Παναθηναϊκού. Ο Φάμπρι έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Πλατανιά,  η ΠΑΕ ενημέρωσε πως στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν θα καθίσει ο Γιάννης Βονόρτας, όμως θα έχει και καλή... προίκα!

Ο Ερίκ Καντονά, συναντήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής με τον Γιάννη Αλαφούζο σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης και έδωσαν τα χέρια. Η ανάγκη για τεχνικό διευθυντή ήταν φανερή στους «πράσινους» (έχει ακουστεί και το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου) και ο Γάλλος σούπερ σταρ με όνομα, ατζέντα και γνωριμίες σε όλο τον κόσμο κρίθηκε η καλύτερη δυνατή λύση!

Σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο, καθώς ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε την είδηση-βόμβα!
Παρ' όλα αυτά η συμφωνία είναι δεδομένη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Καντονά, που αναχωρεί για την Γαλλία (στις 7 το πρωί με την πτήση 1033 της Air France για Παρίσι) , την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη θα δώσει το παρών στην Παιανία και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και τον Γιάννη Βονόρτα!

Στα συν για το «τριφύλλι» είναι ότι ο Γάλλος έχοντας λύσει... δια βίου το οικονομικό του πρόβλημα από την μεγάλη του καριέρα ως ποδοσφαιριστής δεν είχε παράλογες απαιτήσεις όσο αφορά την αμοιβή του και έτσι το deal δεν χάλασε. 

Πηγή : www.gazzeta.gr

2 σχόλια: