Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Nick: Τσου λου με γκολ

Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους, λοιπόν, επανέρχονται οι μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι οποίες μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, η οποία φυσικά είναι πάντα η πιο ενδιαφέρουσα.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ένα ένα τα σημερινά, αλλά και τα αυριανά ματς που διεξάγονται για την πρώτη φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, 4 στο σύνολο, και θα καταλήξουμε στις επιλογές μας.



Μπάγερν-Γιούβε goal goal: Το μεγάλο ματς των προημιτελικών θα είναι σίγουρα όχι απλά ανοιχτό, αλλά... ορθάνοιχτο! Με δύο εξαιρετικές 3άδες στα χαφ (Μαρτίνεζ-Σβαινστάινγκερ-Κρος και Πίρλο-Βιντάλ-Μαρκίζιο), οι οποίες σκοράρουν συχνά, δύο σκόρερ μπροστά (Γκόμεζ και Βούτσινιτς) και εξαιρετικούς εξτρέμ, αλλά και σε πολύ κακή φόρμα η άμυνα της Μπάγερν, όλα συγκλίνουν προς το goal goal.

Μάλαγα-Ντόρτμουντ under 2,5: Εδώ είμαι σίγουρος ότι η Μάλαγα θα κλειστεί ώστε να διασφαλίσει το 0, για αν αποτρέψει το ''εκτός έδρας γκολ'' της Ντότρμουντ, κι έτσι οι Γερμανοί δεν θα βρουν διαδρόμους, ενώ από την άλλη δεν νομίζω να ρισκάρει τόσο πολύ επιθετικά ο Πελεγκρίνι. Under 2,5 και ίσως 0-1 γκολ για εναλλακτική.

Παρί-Μπαρτσελόνα goal goal: Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς. Μενέζ-Παστόρε-Λαβέτσι-Ιμπραήμοβιτς από τη μία, Ινιέστα-Αλέξις-Βίγια-Μέσι από την άλλη. Άρα σίγουρα θα δούμε γκολ εκατέρωθεν, με την επιλογή μας να ενισχύεται από την τραγική φέτος άμυνα της Μπάρτσα.

Ρεάλ-Γαλατά NO BET: Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η Ρεάλ, αλλά σε πάρα πολύ χαμηλές οι αποδόσεις του άσου, ενώ στα γκολ είναι απρόβλεπτο γιατί μπορούμε να δούμε σκορ 1-0 ή 2-0, και μπορεί και κάνα 4-2, με τη φετινή Ρεάλ μην είσαι σίγουρος για τίποτα. NO BET.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 3άδα: Μπάγερν g/g (1,85) - Μάλαγα under 2,5 (1,75) - Παρί g/g (1,85)   X 10 μονάδες                    
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 833 μονάδες

1 σχόλιο: