Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μαγιόρκα: Με την παράδοση......;

Άνω κάτω η ουρά του Ισπανικού πρωταθλήματος μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η Λα Κορούνια τελικά έκανε την υπέρβαση και νικώντας την Λεβάντε με 0-4 κατάφερε και βγήκε έστω και προσωρινά από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μαγιόρκα, που αναμετράται σήμερα στην έδρα της με την Ράγιο, κατάφερε στο 93' να κερδίσει την Θέλτα ρίχνοντας έτσι στην τελευταία θέση ενώ και η Σαραγόσα μετά την ήττα της από την Μπαρτσελόνα (0-3) ζει κι αυτή με την σειρά της "μεγάλες" στιγμές. Σήμερα όμως έχουμε αγωνιστική και για την Segunda Division ........


Η Μαγιόρκα λοιπόν μετά από τις 3 σερί ήττες κατάφερε και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της απέναντι στην Θέλτα παραμένοντας σε καλή θέση στην μάχη για την παραμονή. Στο αποψινό παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο το θετικό είναι ότι έχει την παράδοση με το μέρος της (14-3-1) ενώ το μόνο αποτέλεσμα που φαντάζει αποδεκτό είναι αυτό της νίκης. Η Ράγιο Βαγιεκάνο παρ΄ όλο που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Θέλτα πριν 2 αγωνιστικές κατάφερε να "εξαργυρώσει" αυτή της την νίκη με την ήττα στο γήπεδο της από την Σοσιεδάδ (0-2) την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι. Επειδή ακριβώς παρουσιάζεται αλλοπρόσαλλη η φιλοξενούμενη θα προσπεράσουμε τον 1 (αν και αξίζει το ρίσκο αν κάποιος ψάχνεται για μεγάλα ποσοστά) και θα πάμε με το over 2,5 στο 1,85 μιας και δεν πιστεύω να μείνει για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι η Μαγιόρκα μακριά από το αγαπημένο της goal/goal.


Στην Segunda έχουμε την αναμέτρηση της Σαμπαντέλ με την Ουέλβα. Η Σαμπαντέλ συνεχίζει να δέχεται γκολ, ενδεικτικά στην τελευταία αγωνιστική έχασε 4-3 από την Ουέσκα εκτός έδρας, παρ'όλο που ισοφάρισε 2 φορές (απο το 2-0 και το 3-2). Από την άλλη η Ουέλβα με σημαντικές απουσίες στα χαφ έχασε 1-3 απο την Ρεάλ Β' μην καταφέρνοντας έτσι να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην μαθηματική σωτηρία της. Έχει 5 over 2,5 στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια της ενώ έχει δεχθεί goal σε 14/17 εκτός έδρας επισκέψεις της. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι παρά την πιθανότητα βροχής την ώρα του παιχνιδιού θα επαληθευθεί το over 2,5 στο 1,80.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 794,4 μονάδες
Ποντάρισμα (19/04/2013):
Δυάδα: Μαγιόρκα - Ράγιο Βαγιεκάνο                          over 2,5 (1,85)
             Σαμπαντέλ - Ουέλβα                                         over 2,5 (1,80)

             Συνολική απόδοση                                           (3,33) Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 779,4 μονάδες          
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου