Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Nick: Μπορεί η Καϊζερσλάουτερν

Καλησπέρα σε όλους. Για άλλη μια φορά ήμουν άτυχος το ΣΚ, διότι έχασα και τις δύο προτάσεις μου (δυάδα και τριάδα) από για ένα σημείο από την καθεμία! Να βλέπεις τη Πάντερμπορν να μην μπορεί να νικήσει την καταδικασμένη Ρέγκενσμπουργκ, πάει πολύ.

Τέλος πάντων, στοίχημα είναι, υπομονή θέλει. Θα βρούμε το δρόμο μας. Για σήμερα, λοιπόν, έχω ένα μονό αποδεκτό, το διπλό της Καϊζερσλάουτερν μέσα στην Άουε. Παρακάτω εξηγώ αναλυτικά το γιατί.



Καταρχήν να αναφέρω ότι η Καϊζερσλάουτερν είναι 3η, ενώ η Άουε 14η. Πιστεύω πως η Καϊζερσλάουτερν θα θέλει πιο πολύ τη νίκη, διότι θα θέλει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην 3η θέση, έστω και με το ελάχιστο προβάδισμα 2 βαθμών από την 4η Κολωνία, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο έστω και μέσω των play off.

Από την άλλη, η Άουε είναι 5 βαθμούς πάνω από την 16η θέση, η οποία οδηγεί σε play out για υποβιβασμό-σωτηρία, και στην οποία βρίσκεται η Μπόχουμ. Πιστεύω πως η Άουε είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτές που έχει από κάτω της (Δυναμό Δρ., Σαντχάουζεν, Μπόχουμ, Ρέγκενσμπουργκ), και κατά τη γνώμη μου δεν θα κινδυνεύσει σοβαρά. Λογικό, λοιπόν, είναι να μην θέλει τη νίκη όσο η αντίπαλός της.

Πάμε να δούμε το σημερινό ματς με τη γλώσσα των αριθμών; Έχουμε και λέμε... Η φόρμα των δύο ομάδων. 3-2-5 η Άουε, 4-4-2 η Λάουτερν. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους ποντάρουμε. Στην έδρα της η Άουε έχει 2-1-2, ενώ η Καϊζερσλάουτερν έχει εκτός έδρας μία φόρμα 1-3-1. Ποντάρω κυρίως στην κακή έδρα και φόρμα της Άουε.

Καταλήγοντας. Για σήμερα, κρατάμε μία και μοναδική επιλογή, αυτή του διπλού στον αγώνα Άουε-Καϊζερσλάουτερν, στο οποίο η απόδοση είναι ικανοποιητική για ποντάρισμα ως μονό αποδεκτό. Δεν είναι κακό το 2,10, αν και κάπως λογικό. Αξίζει το ποντάρισμά του πάντως.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Μονό αποδεκτό: Καϊζερσλάουτερν (2,10) Χ 8,3 μονάδες
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 800 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου