Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Nick: Παιχνίδι με γκολ στο Γιουρόπα

Μετά από την ενδιαφέρουσα δράση στο Τσου Λου, σειρά έχει το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους επαναληπτικούς.

Προσωπικά, μου πάει πολύ αυτή η διοργάνωση στοιχηματικά, καθώς έχω ήδη 2 ταμεία και ευελπιστώ σήμερα σε άλλο ένα, με μία δυαδούλα με γκολ.

Ρουμπίν-Τσέλσι under 2,5: Η Τσέλσι με δικαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα, που την επέλεξα να νικήσει (3-1 τελικό σκορ). Αυτή τη φορά θα ξαναεμπιστευτώ αυτό το ζευγάρι, αλλά τώρα θα πάω με τα λίγα γκολ. Γιατί; Για έναν και μοναδικό λόγο. Διότι, η πρόκριση έχει 95% κριθεί, και έτσι η Τσέλσι θα παίξει κλειστά ώστε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Under 2,5 λοιπόν που στηρίζεται στην Τσέλσι.

Βασιλεία-Τότεναμ over 2,5: Πιστεύω πως θα δούμε άλλη μία ματσάρα σε αυτό το ζευγάρι, όπως και στο πρώτο. Με πολλές διακυμάνσεις, ανατροπές και γενικά πολλές φάσεις, καθώς λόγω ανοιχτών πιθανοτήτων για πρόκριση, και οι δύο θα παίξουν ανοιχτά ώστε να τις εξαντλήσουν Over 2,5 λοιπόν, σε λογική απόδοση.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Δυάδα: Ρούμπιν under 2,5 (1,75) - Βασιλεία over 2,5 (1,75)  Χ 11 μονάδες
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 833,8 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου