Για το blog

Ξεκίνησε, λοιπόν και η δική μας προσπάθεια. Ένα blog για στοίχημα και για Ευρωπαϊκό (κυρίως) Ποδόσφαιρο. Δύο αντικείμενα τα οποία πολλοί άνθρωποι τα αναμιγνύουν και άλλοι όχι. Εμείς είμαστε από αυτούς που τα αναμιγνύουν, αλλά χωρίς να παρασυρόμαστε και χωρίς να σταματάμε να απολαμβάνουμε το πανέμορφο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.

Γιατί, καλό το στοίχημα... Αλλά, η απόλαυση που σου προσφέρει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο είναι ακόμη καλύτερη ! ! !

Στο blog, αρχικά έγραφαν οι Jimlaw και Vardaris. Στην συνέχεια προστέθηκαν στην παρέα μας, ακόμη τρία μέλη. Ο Geobet, ο Giorgosbet και ο Nick. Ενώ λίγες αναρτήσεις έκανε και ο Άμπαλος.


Όλοι μας ασχολούμαστε καθημερινά με το διεθνές ποδόσφαιρο. Σε φάση να γνωρίζουμε περισσότερα για τα πρωταθλήματα και τις ομάδες του εξωτερικού παρά για τις Ελληνικές. Και έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε αυτό το μπλοκ για να γράφουμε για το αγαπημένο μας χόμπι και να περνάμε ευχάριστα λίγο από το χρόνο μας.

Από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2014 η θεματολογία του μπλοκ μας, ενισχύθηκε. Εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις - ανάλυση των προηγούμενων, η είδηση της μέρας, το βίντεο της ημέρας, παράθεση κάποιων στατιστικών στοιχείων μέσα από την στήλη "αυτό το ξέρατε", αναφορά σε ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, στήλη με χιούμορ, οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής που ακολουθεί, ποδοσφαιρικά διλήμματα, διαγωνισμός είναι τα νέα μας θέματα. Συνεχίζουν φυσικά τα αφιερώματα μας, τα στοιχηματικά άρθρα από μερικούς συντάκτες.

Εσείς, μπορείτε να μας λέτε τι θα θέλατε. Τι θέμα, τι στήλη . . . Παράδειγμα παλιά κάναμε 2-3 αφιερώματα σε ντέρμπι. Επίσης, κάναμε μερικές τεχνικές αναλύσεις σε αγώνες.

Το πρόγραμμα του BetGrass διαμορφώνεται ως εξής:

- Δευτέρα: Ανάλυση προηγούμενης ψηφοφορίας - δημοσκόπησης (στο δεξί μέρος του μπλοκ είναι) και εμφάνιση νέας δημοσκόπησης (στο ίδιο σημείο) με θέμα φυσικά κάτι ποδοσφαιρικό που πάντα θα αποτελεί τροφή για σκέψη.

- Τρίτη: η στήλη "Αυτό το ξέρατε ; ; ;" (η οποία θα έχει να κάνει με την παράθεση κάποιων στοιχείων από τον χώρο του ποδοσφαίρου, τα οποία είτε δεν τα γνωρίζαμε είτε δεν τα προσέξαμε) και η στήλη "Ποδοσφαιρικά διλήμματα" (θα διαλέγονται δύο ομάδες, θα θέτονται 3-4 επιχειρήματα για την κάθε μία και θα αποφασίζει ο κόσμος τι προτιμάει).

- Τετάρτη: το άρθρο με το Αφιέρωμα (σε παίκτη, ομάδα ή προπονητή) και η στήλη "Ποδοσφαιρικές προσωπικότητες" (που θα επιλέγουμε δύο μεγάλες μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και θα παραθέτουμε βίντεο και λίγα στοιχεία).

- Πέμπτη: η στήλη που θα έχει περισσότερο χιουμοριστικό (ας πούμε) χαρακτήρα και η στήλη με το βίντεο της ημέρας (που θα περιέχει μία κατάσταση μέσα σε ένα ματς που προκαλεί γέλιο. Από γκάφα μέχρι ένα απίστευτο παιχνίδι της μπάλας) . . .


- Παρασκευή: το άρθρο του Ποδοσφαιρικού μας διαγωνισμού (πληροφορίες θα βρείτε στην πρώτη γραμμή του μενού μας) και το άρθρο "οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" (που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο από όλη την Ευρώπη).

- Σαββατοκύριακο: προς το παρόν θα υπάρχουν τα στοιχηματικά άρθρα από τους συντάκτες που θα αρθρογραφούν . . .

Άρθρα για το στοίχημα θα ανεβαίνουν όποτε έχει κάτι να δώσει κάποιος αρθρογράφος. Μπορεί να πέφτουν σε μέρες των άλλων άρθρων, αλλά αυτό δεν θα αλλάζει την ροή του προγράμματος.

Οι αναρτήσεις με τίτλο "η είδηση της ημέρας" (που θα είναι μία ατάκα κάποιου παίκτη / προπονητή ή γενικότερα ένα συμβάν που είναι άξιο σχολιασμού) θα ανεβαίνουν όποτε υπάρξει αφορμή. Μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα, μπορεί και τρεις, μπορεί και κάθε μέρα για ένα διάστημα.


Όσων αφορά το κομμάτι του στοιχήματος, γράφουμε πλέον τρία άτομα (2+1 καλύτερα). Ο Jimlaw (ο οποίος επιμελείται την Γαλλία και την Μεγάλη Βρετανία γενικότερα), ο Geobet (ο οποίος ασχολείται με την Ισπανία) και ο Vardaris ο οποίος επιμελείται την Premier Αγγλίας (κάποιες φορές).

Δεν θέλουμε να παρασύρουμε κανέναν, ούτε προτρέπουμε κάποιον να ασχοληθεί με το στοίχημα εφόσον δεν θέλει. Δεν παριστάνουμε τους έξυπνους, ούτε ότι γράφουμε αποτελεί δεσμευτικό προς τους αναγνώστες. Αν τα γνωρίζαμε όλα, δεν θα ήμασταν εδώ. Θα ήμασταν αλλού και θα κάναμε άλλη ζωή. Καλό είναι ο κάθε ένας να έχει την γνώμη του.


Σκοπός μας είναι να αναφερόμαστε σε διάφορα θέματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και τις καταστάσεις γενικότερα, προκειμένου να διευρύνουμε λίγο παραπάνω τους ορίζοντές μας

Στόχος μας είναι το μπλοκ αυτό, να αποτελέσει τον χώρο ή την γωνιά αν θέλετε των ατόμων που θέλουν να μιλούν για Ποδόσφαιρο και μετά για στοίχημα. Σημασία δεν έχει για εμάς αν μας παρακολουθούν πέντε άνθρωποι ή διακόσιοι. Σημασία έχει όσοι παρακολουθούν και συμμετέχουν, να
περνούν ευχάριστα την ώρα τους, να βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον και να καταλήγουν κάπου.

Πάνω απ' όλα, θα βρίσκεται ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Χωρίς αυτόν, δεν πετυχαίνουμε τίποτα. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, από όλους, προς όλους εδώ.