Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Geobet: Η Λα Κορούνια συνεχίζει να σκοράρει......

Ταμείο με την Βαλένθια να σκορπάει στους 5 ανέμους (5-1) την Μάλαγα στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής και ελπίζω να πληρωθήκατε όσοι ακολουθήσατε στο ακέραιο τις προτάσεις μας. Σήμερα θα επιβιβαστούμε στο τρένο της Λα Κορούνια με την ελπίδα να επιβεβαιωθούμε ξανά για τις επιλογές μας ενώ από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης με τους γηπεδούχους να ζητάνε μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του κυπέλλου...


Σίφουνας η Λα Κορούνια στην έδρα της Λεβάντε και το τελικό 0-4 αποτυπώνει πλήρως ότι η ομάδα επέστρεψε από την ζώνη του υποβιβασμού για να ..... μείνει στην κατηγορία. Παρ΄ότι είχε 2 αναγκαστικές αλλαγές κατάφερε και κράτησε στο ακέραιο το 0-3 του α' μέρους πετυχαίνοντας στο 92' το τελικό 0-4. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας πετυχαίνοντας 3 γκολ ανά παιχνίδι (όλα over 3,5). Η Μπιλμπάο για την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της από την Βασίλισσα με 0-3 και βρίσκεται πλέον στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ αυτή ήτανε και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τελευταία εκτός έδρας της παιχνίδια φτάνουνε ........ μέχρι το under 1,5. Σίγουρα ο άσσος έχει προβάδισμα λόγω φόρμας αλλά κυρίως ψυχολογίας στο Ριαθόρ παρ' όλα αυτά εμείς θα επιλέξουμε να πάμε με κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά η γηπεδούχος ...... το σκοράρισμα. Επιλέγουμε λοιπόν το over 1,5 goal για την Λα Κορούνια στο 1,90 (να πετύχει δηλαδή τουλάχιστον 2 γκολ).


Στην τελευταία αναμέτρηση της Primera για σήμερα έχουμε την Σεβίλλη που υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σεβίλλη για μια ακόμα αγωνιστική δεν έκανε την υπέρβαση εκτός έδρας αν και ευτύχησε να προηγηθεί στην έδρα της Μπέτις με 0-3. Η γηπεδούχος αφού .... πρόλαβε να κάνει το 1-3 στο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απερίσκεπτη αποβολή του Μεδέλ στο 56' κάνοντας στο 89' το 3-3 κι ενώ είχε προηγηθεί στο 54' το 2-3. Στα 6 τελευταία της σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές. Η Ατλέτικο είχε μια ευχάριστη Κυριακή την προηγούμενη εβδομάδα αφού κέρδισε, όσο άνετα δείχνει και το σκορ, την Γρανάδα με 5-0. Στο 4' ο Κόστα στο 27' και 47' ο Φαλκάο στο 63' ο Γκαρσία και στο 70' ο Φιλίπε Λούις οι σκόρερ των νικητών, με την Ατλέτικο να επιστρέφει στις νίκες μετά από 2 ισοπαλίες καταφέρνοντας να διατηρείται σχετικά άνετα και σταθερά στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Λίγο η άτυπη ρεβάνς του κυπέλλου λίγο η άνεση της Ατλέτικο ίσως δούμε ένα παιχνίδι το οποίο να έχει goal για αυτό και η επιλογή μας θα είναι το over 2,5 στο ελκυστικό 1,90.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 817,05 μονάδες
Ποντάρισμα (21/04/2013):
Δυάδα: Λα Κορούνια - Α. Μπιλμπάο                          over 1,5 goal η Λα Κορούνια (1,90)
              Σεβίλλη - Ατλ. Μαδρίτης                                 over 2,5 (1,90)

              Συνολική απόδοση                                         (3,61) Χ 20,05 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 797 μονάδες          

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου