Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Jimlaw: Στον δρόμο για το τέλος

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, γεμάτο αγωνιστική δράση έχουμε στην Βρετανία. Υπάρχουν αγώνες όλων των κατηγοριών, υπάρχουν αγώνες Κυπέλλων τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Σκωτία.

Όλες οι κατηγορίες, τόσο οι Αγγλικές όσο και οι Σκωτσέζικες έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, καθώς, τέλη Απριλίου τελειώνουν (οι περισσότερες από αυτές). Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα Play Off της ανόδου.

Στοιχηματικά, απαιτείται καλή μελέτη, προσεκτικό διάβασμα και προσοχή στα πονταρίσματα. Πάμε όμως να δούμε τι κρατάμε για σήμερα από την Βρετανία . . .

Πριν αρχίσω την ανάλυση των επιλογών μου, να πω ότι η Βρετανία γενικότερα (κυρίως τώρα στο τέλος) δεν έχει αδιάφορες ομάδες. Όλες οι ομάδες, παίζουν για να κερδίσουν και δεν χαρίζεται κανένας σε κανέναν. Ασφαλώς και αν κάποια ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά δεν αποτελεί καλή επιλογή αυτή την περίοδο. Αλλά, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θα την κοντράρουμε κιόλας.

Προχωράω στην αναφορά και την ανάλυση των επιλογών μου, που ξεκινούν από σήμερα Παρασκευή και τελειώνουν αύριο Σάββατο στις 17:00 . . .


League Two



Πρώτη μου επιλογή είναι το διπλό των Μπρίστολ Ρόβερς στο 3,50. Οι Ρόβερς, εδώ και καιρό "βγάζουν" ένα καλό και ουσιαστικό αγωνιστικό "πρόσωπο". Εκεί που πριν από 1,5-2 μήνες πάλευαν να κρατηθούν στην κατηγορία, τώρα βρίσκονται στην ενδέκατη θέση. Μετρούν, τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους.

Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Σάουθεντ από τα μέσα της σεζόν και μετά "έπεσε" πάρα πολύ. Πλέον, τον τελευταίο μήνα είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Είναι η μόνη ομάδα στην League Two, που δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Το 3,50 του διπλού είναι υψηλό με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα των δύο ομάδων.

 

Conference



Επιλογή μου από εδώ το διπλό της Γκρίμσμπι στο 2,80. Εδώ, έχω φορμαρισμένη ομάδα (Γκρίσμπι) κόντρα σε ντεφορμέ ομάδα (Λούτον). Η φιλοξενούμενη Γκρίμσμπι, λοιπόν, είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Μάλιστα, μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα. Δείγμα, ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Λούτον είναι σε μέτρια ως κακή αγωνιστική κατάσταση. Έχει απολογισμό 2-2-2 (Ν-Ι-Η) στα τελευταία έξι παιχνίδια της και γενικότερα δεν πείθει. Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς (με την Λίνκολν στο τελευταίο της παιχνίδι). Κρατάω το διπλό της ανεβασμένης Γκρίμσμπι.

 

Scottish Division One



Κρατάω το διπλό της Χάμιλτον στο 3,00. Η Χάμιλτον, βρίσκεται σε ανέβασμα με τρεις σερί νίκες. Η Λίβιγκστον, σε κακή κατάσταση γενικότερα... Έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Υπάρχει διαφορά στην φόρμα και εδώ... Η γηπεδούχος Λίβιγκστον έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (συνολικά: 1-2-2) και η φιλοξενούμενη Χάμιλτον έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε δικά της παιχνίδια (συνολικά: 4-0-1). Με βάση αυτό το δεδομένο κρατάω το διπλό.

 

Scottish Division Two



Επιλογή μου από εδώ είναι το διπλό της Αρμπρόουθ στο 3,20. Και εδώ υπάρχουν ορισμένα δεδομένα τα οποία "με ευνοούν". Πρώτα απ' όλα, η Αρμπρόουθ ως φιλοξενούμενη έχει τρεις σερί νίκες εκτός έδρας και (αν το προχωρήσουμε) τέσσερις στα τελευταία πέντε (εκτός έδρας παιχνίδια της). Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, στην κατηγορία (3-2-0) με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Από την άλλη, η γηπεδούχος Μπρέχιν μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε δικά της παιχνίδια. Δείγμα, της κακής φάσης στην οποία βρίσκεται. Μάλιστα, στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της, έχει δύο ήττες. Και η νίκη με 6-0 εντός, ήταν με την Ιστ Φάϊφ, η οποία είναι πολύ κακή εκτός έδρας (3-3-11, συνολικά)...

Κρατάω το διπλό της ομάδας που "πατάει" καλύτερα. Και αυτή είναι η Αρμπρόουθ...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 669,48 μονάδες
Κέρδη (Τρίτης-9-4-2013): 62 μονάδες
Υπόλοιπο: 731,48 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (13/4/2013):
Σύστημα Yankee (2-3-4): Μπρίστολ Ρόβερς (3.50) - Γκρίμσμπι (2.80) - Χάμιλτον (3.00) - Αρμπρόουθ (3.20). Με 8 μονάδες στις (έξι) δυάδες, με 4 μονάδες στις (τέσσερις) τριάδες και με 2 μονάδες στην τετράδα. Σύνολο: 66 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 66 μονάδες
Υπόλοιπο: 665,48 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου