Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Giorgos Bet : τελικός για Τζένοα,νίκες...Ευρώπης για Ίντερ και Ουντινέζε.

 Η Ρόμα πήρε την νίκη απέναντι στην Ίντερ στον ημιτελικό του κυπέλλου και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο σε ένα πολλά υποσχόμενο τελικό που θα έχει χαρακτήρα...πραγματικής μάχης.

Μέχρι τότε όμως,ας ασχοληθούμε και λίγο με την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος,που έχει αγώνες με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.


Τζένοα - Αταλάντα

Η Τζένοα κατάφερε να πάρει 1 πολύτιμο βαθμό στο ντέρμπι με την Σαμπντόρια,παίζοντας στην έδρα της και ισοφαρίζοντας σε 1-1 προς το τέλος του παιχνιδιού.Αυτό ωστόσο δεν είναι αρκετό αν θέλει να παραμείνει στην Serie A και την επόμενη σαιζόν. Το παιχνίδι με την αδιάφορη Αταλάντα (απέχει 9 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού) αποκτά χαρακτήρα τελικού. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους,ενώ από την άλλη η Αταλάντα έχει (σχεδόν) ξεμπερδέψει με τυχόν περιπέτειες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : τελευταία ίσως ευκαιρία της Τζένοα να σώσει την παρτίδα, 1 για την παραμονή (1,85).


Ουντινέζε - Λάτσιο

Ένας αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες,αφού η Ουντινέζε επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και έκανε 2 συνεχόμενες νίκες,πράγμα που την έφερε σε απόσταση...βολής (3 βαθμοί) από την Λάτσιο.Από την άλλη η Λάτσιο τον τελευταίο καιρό δεν στέκεται καλά στα πόδια της και πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις (με εξαίρεση τον αγώνα με την Ρόμα),έχοντας μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία της παιχνίδια.
Το παιχνίδι αυτό αποτελεί ευκαιρία για την Ουντινέζε να ''κλέψει'' μια ευρωπαϊκή θέση,καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί της Λάτσιο (στο πρώτο παιχνίδι η Ουντινέζε κέρδισε 0-3 μέσα στην Ρώμη!)
Σημαντική και η επιστροφή του Ντι Νατάλε,που ενισχύει την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : φορμαρισμένη η Ουντινέζε και δύσκολα θα χάσει αγωνιζόμενη στην έδρα της, για κάλυψη λοιπόν (2,15 - 3,05).


Ίντερ - Πάρμα

Η κακοδαιμονία της Ίντερ φέτος φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό.Στους πολλούς τραυματίες (Μιλίτο,Κασάνο,Παλαάσιο) προστέθηκαν και οι Καμπιάσο και Γκουάριν μετά και τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του κυπέλλου με 2-3 από την Ρόμα.Πλέον η Ίντερ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν δεν κερδίσει άμεσα βαθμούς. Η Πάρμα πάλι εντελώς αδιάφορη και με κακές εμφανίσει στα τελευταία παιχνίδια (έχει 2 νίκες στους τελευταίους 5 αγώνες της,αλλά η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια προς κακή).
Η Ίντερ καλείται να διαχειριστεί της πολλές απουσίες της και να σώσει την χρονιά, κερδίζοντας μια θέση στο γιουρόπα λιγκ της επόμενης περιόδου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το ντεφορμάρισμα της Ίντερ,με η χωρίς τους βασικούς της παίκτες,1 (1,80) αλλιώς αντίο Ευρώπη...


ΠΡΟΤΑΣΗ :

Τζένοα - Αταλάντα           1 (1,85)

Ουντινέζε - Λάτσιο           1Χ (2,15 - 3,05)       (ανοικτή διπλή)

Ίντερ - Πάρμα                   1 (1,80)

ποντάρισμα: 3 μονάδες (άρα 6 λόγο ανοικτής διπλής)

1 σχόλιο:

  1. Με βρισκεις απολυτα συμφωνο Γιωργο. Ειδικα στον ασο της Τζενοα. Θα σε εμπιστευτω και θα παιξω την τριαδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή