Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Geobet: Στο Ανοέτα ...... τεντώνουν το σεντόνι!

Επιστροφή στο ταμείο χτες με την δυάδα μας να περνάει σε Μαδρίτη και Σαραγόσα. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις για την Primera με το παιχνίδι των 13.00 να κρύβει κλασσικά εκπλήξεις αλλά και την μεγάλη βραδινή αναμέτρηση με φόντο την 4η θέση στο Ανοέτα μεταξύ Σοσιεδάδ και Βαλένθια. Για την Segunda έχουμε και πάλι 4 παιχνίδια με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ελτσε και Χιρόνα να κλέβει την παράσταση.


Στην μεσημεριανή αναμέτρηση η τελευταίως φορμαρισμένη Εσπανιόλ υποδέχεται την ψάχνω απελπισμένα βαθμούς Γρανάδα. Η Εσπανιόλ έχει 3 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και έχει συμπληρώσει 5 παιχνίδια αήττητη. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε με 0-2 την Χετάφε, το 0-1 έγινε στο α' μέρος ενώ το 0-2 έγινε από στημένη φάση στο β' ημίχρονο και ενώ η Χετάφε είχε μείνει με 9 παίκτες. Στο σημερινό παιχνίδι θα έχει απουσίες (Σιμάο εξτρέμ, Ραούλ Ροδρίγες και Κολάτο στόπερ, Αλβάρες τερματοφύλακας, Λόνγκο επιθετικός και ο δεξιός μπακ Ματιόνι).

Η Γρανάδα παραμένει για ένατο παιχνίδι χωρίς νίκη με το τελευταίο (εντός με Βαγιαδολίδ) να σταματάει στο 1-1. Έχασε πολλές ευκαιρίες η Γρανάδα παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59'. Ισοφάρισε στο 72' αλλά απο'κει και πέρα δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο 3ποντο που θα της έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις τελευταίες εξόδους της  απέναντι σε Σαραγόσα Μπιλμπάο και Ατλέτικο. Λίγο οι απουσίες της Εσπανιόλ λίγο το καλό πρόσωπο που έδειξε στο τελευταίο της παιχνίδι ίσως καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα με γκολ η φιλοξενούμενη. Για να'μαστε όμως καλυμμένοι και εμείς πάμε στα 2-3 goal του 1,95.

Περνάμε στο παιχνίδι της Μάλαγα με την Χετάφε, οι γηπεδούχοι μετά το στραπάτσο του 5-1 μέσα στην Βαλένθια θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα και απέναντι σε μια ελλιπέστατη Χετάφε αυτό είναι πολύ πιθανό. Στηρίζουμε χωρίς πολλά πολλά λόγια τον χαμηλό άσσο του 1,60 έτσι για να ανεβάσουμε την 3άδα μας.

Στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ Σοσιεδάδ και Βαλένθια το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πολλές φάσεις απέναντι στις 2 εστίες. Η Σοσιεδάδ σκοράρει συνέχεια σε εννέα εντός έδρας παιχνίδια ενώ στα τελευταία 5 από τα 6 τουλάχιστον 3 φορές. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις 2 εστίες απέσπασε το 0-0 στην έδρα της Οσασούνα. Από αγωνιστικά νέα έχει τιμωρημένο τον πολύτιμο εξτρέμ Γκριζμάν και τραυματία τον αμυντικό χαφ Ελουστόνδο ενώ επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Ιγιαμαρέντι.

Η Βαλένθια κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της (αν όχι την καλύτερη) στο πρώτο ημίχρονο της με την Μάλαγα ευτύχησε να προηγηθεί με 4-1. Το τελικό 5-1 έγινε στο 56' από τον Εβερ Μπανέγα επιτρέποντας της έτσι να προσέλθει στο Ανοέτα με την καλύτερη δυνατόν ψυχολογία στην μάχη της 4ης προνομιούχου θέσης. Δέχτηκε goal και στις 4 τελευταίες της εξόδους στις οποίες καταγράφηκαν 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Όπως λοιπόν είπα φάσεις θα έχουμε goal όμως; Μήπως μείνει κι αυτό στο 1-1 όπως το ματς της Ατλέτικο με την Βαλένθια, βέβαια η Ατλέτικο έχει και αρκετά καλή άμυνα ειδικά στην έδρα της. Με ελαφρύ ρίσκο λοιπόν στο over 2,5 του 1,80.


Φιλική Συμβουλή ---> Μου αρέσουν επίσης τα 2-3 goal στο Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη και στο ντέρμπι της Segunda μεταξύ Έλτσε και Χιρόνα.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 829 μονάδες
Ποντάρισμα (28/04/2013):
Τριάδα: Εσπανιόλ - Γρανάδα                                     2-3 goal (1,95)
              Μάλαγα - Χετάφε                                           1 (1,60)
              Σοσιεδάδ - Βαλένθια                                     over 2,5 (1,80)

              Συνολική απόδοση                                       (5,61) Χ 14 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 815 μονάδες          


Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για αλλο ενα ταμειο χθες Τζεο εισαι σε δαιμονιωδη φορμα μιλαμε.

    Πολυ λογικο και τα σημερινα σημεια. Στο Γραναδα-Εσπανιολ δε βλεπω να ξεφευγει το ματς, η Μαλαγα ευκολακι κατα τη γνωμη μου και πολυ καλη η αποδοση στο λογικο οβερ 2,5 της Βαλενθια.

    Καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks Νικ καλά ταμεία και σε σένα πάντως έχει πλάκα έχω κολλήσει και ανεβοκατεβαίνω στα 780-830!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή