Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Geobet: Θα υπάρξει συνέχεια στο σερί της Λα Κορούνια; Μεγάλη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα Β'....

Καλησπέρα-καλησπέρα που λέει και ο Θοδωράκης των Πρωταγωνιστών..... το ότι θα είχαμε ένα τόσο εύκολο over 3,5 από το ημίχρονο στο χθεσινό Μπέτις - Σεβίλλη ομολογουμένως δεν το περίμενα. Σε ένα χορταστικό, από άποψη goal (3-3) ματς, δεν έλειψε για ακόμα μια φορά όμως και η κόκκινη κάρτα (Σεβίλλη). Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις για την Primera Division και 7 για την Segunda. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές που έχουμε κάνει για σήμερα....

Από την Primera, σε 2 παιχνίδια  εστίασα το στοιχηματικό μου ενδιαφέρον αλλά οι απουσίες με έκαναν να απορρίψω το ένα και να καλύψω το 2ο. Η Χετάφε θα μπορούσε να στηριχθεί στο Χ2 μέσα στην έδρα της Βαγιαδολίδ αλλά η απουσίες της τόσο σε επίθεση όσο και άμυνα με αποτρέπουν να το κάνω ίσως ένας στοιχηματισμός στο 2-3 goal να είναι αρκετός. 

Προσπερνάμε λοιπόν και πάμε στο παιχνίδι της Λεβάντε με την Λα Κορούνια στο Θιουτάτ Ντε Βαλένθια. Η Λεβάντε αν και ευτύχησε να προηγηθεί στο τελευταίο της παιχνίδι επί της Ρεάλ έχασε τελικά με 3-1. Έχει 3 ισοπαλίες μια νίκη και μία ήττα στα τελευταία της 5 παιχνίδια με το αποψινό να έχει ιδιαίτερη σημασία εάν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο ενώ και αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. 

Η Λα Κορούνια στο τελευταίο της παιχνίδι, σε σημείο που είχε δοθεί και από την στήλη, κέρδισε με 3-2 την Σαραγόσα κάνοντας το 3/3 στα τελευταία της παιχνίδια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2. Σε μια σειρά από "τελικούς" (Μαγιόρκα, Θέλτα, Σαραγόσα) με τους συνδιεκδικητές της για μια θέση στη Primera η Λα Κορούνια έδειξε χαρακτήρα και έκανε το καθήκον την μαζεύοντας το μέγιστο των 9 βαθμών δίνοντας πλέον πραγματικές πιθανότητες στην υπόθεση της παραμονής. Θα επέλεγα το 2πλό με ισοπαλία όχι στοίχημα (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας) αλλά η Λα Κορούνια θα στερηθεί τον πολύτιμο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Ρίκι. Με κάλυψη λοιπόν το 2πλο προκειμένου να πληρωθούμε με το πιο πιθανό Χ στο Χ2 και το (1,72).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια μας, έρχονται από την Segunda. Στο Μιράντες - Αλμερία συγκρούονται 2 ομάδες με διαφορετικούς αλλά εξίσου δυνατούς στόχους. Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη σωτηρίας προκειμένου να απομακρυνθούν από την ζώνη υποβιβασμού στην οποία βρίσκονται ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να κρατηθούν στη 2η θέση που εποφθαλμιούν Χιρόνα και Βιγιαρεάλ σε απόσταση βολής (1 βαθμός και οι 2). Από το πιθανό goal/goal και το ρισκαδόρικο over 2,5 θα επιλέξω και θα πάω με το 2-3 goal στο 1,95 ελπίζοντας το παιχνίδι απλά να ....... "σταματήσει" κάπου εκεί.

Για το τέλος κράτησα και πάλι ένα παιχνίδι στο οποίο ίσως δούμε να ξεφεύγει το σκορ. Η Νουμάνθια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα Β΄ με τους φιλοξενούμενους να έχουνε μια επιστροφή α' τάξεως. Ο ηγετικός επιθετικός Ντεουλοφέου δεν κλήθηκε αυτή την φορά στην α' ομάδα και μετά από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις καλείται να δώσει απαντήσεις. Παράγοντας που συντελεί ακόμα περισσότερο στην εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ είναι και η απουσία του βασικού γκολκίπερ της Νουμάνθια Ερερίν ενώ και ο κόουτς Μασίν έδωσε το σύνθημα λέγοντας: " ...για να πάρουμε τη νίκη πρέπει να τους πιέσουμε, πρέπει να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην πλευρά, αφού αν κάπου έχουν πρόβλημα, είναι στην άμυνα." Αξίζει λοιπόν το ρίσκο του over 3,5 στο 2,50.

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 819,4 μονάδες
Ποντάρισμα (13/04/2013):
Τριάδα: Λεβάντε - Λα Κορούνια                                   Χ2 (Διπλή Ευκαιρία) (1,72)
              Μιράντες - Αλμερία                                          2-3 goal (1,95)
              Νουμάνθια - Μπαρτσελόνα Β'                       over 3,5 (2,50)

             Συνολική απόδοση                                          (8,38) Χ 10 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 809,4 μονάδες                  
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

2 σχόλια:

  1. Τζέο, εγώ πάω στο ξερό διπλό της Ντέπορ φίλε. Μέχρι και 3,60 το έδινε την Πέμπτη το βράδυ...

    Επισης, μου αρέσει το 4άρι στο διπλό της Οσασούνα... Η Μάλαγα θα είναι χάλια μαύρα ψυχολογικά. Βάζω και την κούραση και την μέτρια εικό να της, στην πριμέρα τελευταία και καταλήγω εκεί...

    Για άυριο σκέφτομαι τους Βάσκους κόντρα στους βασιλιάδες, αλλά με χαλάνε 2-3 απουσίες που έχουν.. Το 7άρι είναι μεγάλο όμως.. Το σκέφτομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το 2πλο της Ντέπορ όντως Jim..... Για την Μάλαγα δεν ξέρω όντως θα είναι μουδιασμένη μετά το μεσοβδομαδιάτικο, όσο για τα αυριανά μπορεί να αξίζουν τα σημεία με τους μεγάλους που λές αλλά ίσως με κάλυψη σε 2πλή ευκαιρία επίσης πολύ καλά είναι και τα g/g σ'αυτά τα παιχνίδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή