Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Nick: Αρκετές επιλογές

Άλλη μία Κυριακή θα ασχοληθούμε με προγνωστικά από τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, και τη συγκεκριμένη ημέρα έχουμε αρκετές επιλογές στο πρόγραμμα, από τις οποίες ξεχώρισα 3 και τις προτείνω σε μονό αποδεκτό και δυάδα.

Προχωράω στην ανάλυση του σκεπτικού μου, ελπίζω να είμαι όσο πιο κατατοπιστικός γίνεται.






Γιβασκίλα-Χόνκα 2: Οι μπουκ εδώ μάλλον έχουν κάνει λάθος. Να σας δώσω πρώτα τα στοιχεία. Παίζει η τελευταία με τη 2η. Στα τελευταία παιχνίδια η μεν Γιβασκίλα έχει 1-1-3, και η δε Χόνκα έχει 4-1-0. Η μία παίζει απελπισμένο ποδόσφαιρο με βαθιές μπαλιές, ενώ οι άλλοι ελκυστικό με πολύ καλούς αυτοματισμούς. Και η απόδοση του διπλού; 2,20! Δεν μπορώ να μην το κυνηγήσω!

Τρόμσο-Μόλντε over 2,5: Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλά γκολ. Το στηρίζω κυρίως στις επιθέσεις των δύο ομάδων, αφού από τη 5η θέση και κάτω, δηλαδή πέραν των 4 πρώτων, είναι οι δύο καλύτερες επιθέσεις, με 21 γκολ αμφότερες! Over 2,5 λοιπόν, σε καλή απόδοση του 1,80. 3/5 για Τρόμσο, 4/5 για Μόλντε.

Σάρπσμποργκ-Όντ over 2,5: Και εδώ θα επιλέξω το over 2,5, το οποίο στηρίζω αυτή τη φορά κυρίως στη Σάρπσμποργκ, η οποία, είναι 10η στη βαθμολογία από τους 16, έχοντας απλά την χειρότερη άμυνα το πρωταθλήματος με 28 γκολ παθητικό σε 17 ματς!! Επίσης, εντυπωσιακό είναι και το στοιχείο ότι έχει 7/7 τελευταία ματς! Από την άλλη, μία Οντ Γκρένλαντ με κλειστό παιχνίδι, αλλά σε φόρμα... όβερ, αφού έχει 2/3, οπότε οδηγούμαι και εδώ στα πολλά γκολ.



Έτσι, έχουμε:

Γιβασκίλα-Χόνκα   2   2,20

Τρόμσο-Μόλντε   over 2,5   1,80
Σάρπσμποργκ-Όντ   over 2,5   1,70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου