Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το σίριαλ Luis Suarez

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού που διανύουμε είναι η περίπτωση του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουρουγουάης, ενσωματώθηκε στην αποστολή της Λίβερπουλ και ήδη αγωνίστηκε σε φιλικό στην Αυστραλία...

Παρόλα αυτά η περίπτωση του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν θα παραμείνει στην Λίβερπουλ ή αν θα φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας (Αγγλικής ή μη) αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία των κόκκινων...

Ο Σουάρες για την Λίβερπουλ είναι παίκτης κεφάλαιο. Είναι μακράν ο ποιοτικότερος παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ των κόκκινων. Αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Όπως επίσης δεν χωρά αμφισβήτηση το γεγονός ότι προκαλεί σκηνικά - περαστικά με αντίπαλους παίκτες.

Για τον Λουίς Σουάρες ενδιαφέρον έχουν εκφράσει μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Όπως για παράδειγμα η Άρσεναλ και λίγο καιρό πριν η Τσέλσι (σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα). Αραιά και που ακούγεται το όνομά του και για την Ρεάλ Μαδρίτης.


Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός διευθυντής των κόκκινων δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του Σουάρες. Ο παίκτης από την δική του μεριά, κάπου στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου δήλωσε ότι δεν νιώθει άνετα και ο λόγος που θέλει να φύγει δεν είναι τα χρήματα.

Προτάσεις υπήρξαν και μάλιστα δύο, σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα. Και αυτές οι προτάσεις ήταν από την Άρσεναλ. Ο προπονητής των κόκκινων, ο Μπρένταν Ρότζερς είπε πως η Άρσεναλ έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις για την απόκτηση του παίκτη. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Η ουσία είναι πως βρισκόμαστε τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της Premier League της σαιζόν 2013-2014 και ο Σουάρες μένει κάτοικος Άνφιλντ.

Η κατάσταση είναι απλή... Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται... Ο παίκτης δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει. Να αλλάξει παραστάσεις. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, γνωρίζοντας ότι ο Σουάρες είναι το ποιοτικότερο εργαλείο που έχουν, επιδιώκουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό. Κάπου στα 55-60 Εκ. Ευρώ σύμφωνα με τα Αγγλικά δημοσιεύματα.

Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν κι' άλλα επεισόδια στο σίριαλ του Σουάρες. Θα φτάσει η Άρσεναλ στο σημείο να δώσει τόσα πολλά χρήματα ; ; ; Θα υπάρξει κάποια άλλη Αγγλική ομάδα που να τα δώσει ; ; ; Ή μήπως το κάνει κάποια ομάδα εκτός Αγγλίας ; ; ; Ή τελικά οι άνθρωποι της Λίβερπουλ βλέποντας ότι δεν ανεβάζουν τις προσφορές τους οι υποψήφιοι μνηστήρες και παράλληλα βλέποντας την εμμονή του Σουάρες να αποχωρήσει ικανοποιηθούν και με λιγότερα χρήματα ; ; ;

Το προσεχές μέλλον θα δείξει . . .

2 σχόλια:

  1. ο σουαρεζ καλο θα ηταν να πουληθει.ο παικτης δημιουργει προβληματα στην ομαδα και αν συνεχισει ετσι τοτε θα πεσει και η αξια του.

    πωληση τωρα, απο 40 εκατ (το λιγοτερο) και πανω...
    με αυτα τα λεφτα θα αποκτηθουν 2-3 ποιοτικοι παικτες που θα βοηθησουν την λιβερπουλ να επιστρεψει στα ευρωπαικα σαλονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω πιστεύω όι η πώλησή του είναι η καλύτερη λύση για όλους. Γιατί αν μείνει πιθανότερο είναι να υπάρξουν προβλήματα παρά να βγάλει τον πολύ καλό ποδοσφαιρικό του εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή